Arrangementer og aktiviteter

Hva skjer i Flekkefjord?

I Flekkefjord er vi så heldige at det er noe på gang hele året! Gled deg til Smaabyfestivalen med blomstertog, SmaabyMAT, Stjernemila, Fjellparkfestivalen og Laksefestivalen og mye mer.

Kulturhuset SPIRA

Det fine med småbyen Flekkefjord er at du kan kombinere småbylivet med en smak av storby, for eksempel på SPIRA: Konserter, filmer, musikaler, events og teater. What’s not to like?

Flekkefjord frivilligsentral

Enten du vil bidra som frivillig på flere områder, eller setter pris på sosiale samlinger, kan Flekkefjord frivilligsentral være noe for deg. Sosialt samvær, faglig utbytte og trivelige aktiviteter er på plakaten!

BUA Flekkefjord

Hos BUA Flekkefjord kan du låne sports- og friluftsutstyr! BUA-nettverket vil gjøre det enklere for deg å bli med på eller prøve nye aktiviteter ved å låne ut utstyr - helt GRATIS! Bli med da vel!

Flekkefjord Sparebank Arena

Her er det meste! Padeltennis, fotball, turn, squash, styrkerom, flerbrukshall, klatring, buldrerom og aktivitetshall. Det er ikke grenser for hva du kan drive med på Flekkefjord Sparebank Arena. Bli med!

Kultur, idrett og fritid i Flekkefjord

Lyst til å vite mer om hva som skjer innen kultur, idrett og fritid i Flekkefjord? I kommunens oversikt finner du blant annet info om kulturtilbud, natur og friluftsliv, gallerier, samt idrett og svømmehaller.

Turer i Flekkefjord

De beste turene

Det bugner over av merkede turløyper i Flekkefjord og omegn. Her er noe for deg, enten du liker kystliv eller fjellturer, om du vil ha en rolig spasertur eller jakter på dramatiske toppturer. God tur!

Flekkefjordbanen – for store og små!

Lyst til å oppleve noe gøy med venner, kollegaer eller familie? Ta dem med på den 17 kilometer lange spektakulære turen fra Flekkefjord til Sira. Husk å kle dere godt! Dresinsykling er moro!

Besøk øyperlen Hidra

Om du er interessert i foto og flotte selfies, spektakulære landskap, historie, uthavnssafari med guide, via ferrata, lekker sjømat i rustikke omgivelser eller lokalt håndverk, har Hidra noe for deg.

Hågåsen, Hidra

Et besøk til Hidra er ikke fullkomment uten et besøk på Hågåsen. Her kan du oppleve spennende kunstinstallasjoner, besøke ruiner fra 2. verdenskrig og nyte en fantastisk utsikt over øya.

Historie og kultur

Flekkefjord museum

Plassert midt i den vakre og historiske Hollenderbyen, finner du Flekkefjord museum. Her kan du bl.a. lære mer om byens spennende forbindelse med Holland som går tilbake til 1500-tallet.

StreetART Flekkefjord

Visste du at Flekkefjord har mer enn 30 fargesprakendeverker med gatekunst spredd rundt i byen? Her er det bare å ta seg en spasertur rundt i vårt utendørsgalleri! Selfiespottene står i kø!

Lag og foreninger

Å delta i lag og foreninger når du flytter til en ny by som Flekkefjord kan bidra til en raskere og mer meningsfull integrering. Disse organisasjonene gir en flott mulighet til å møte nye mennesker, skape nettverk og føle seg mer hjemme. De kan også hjelpe deg å utvikle nye ferdigheter, delta i lokale aktiviteter og lære mer om byens kultur og historie. Særlig i Flekkefjord, kjent for sitt sterke samfunnsengasjement, kan lag og foreninger åpne dørene til et rikt og innbydende samfunn.