Egenes Brannteknikk

Egenes brannteknikk ble etablert i 1952 og er Norges ledende produsent av brannbiler!

Egenes-brannteknikk-2-web

Hvem er vi?

Norges største brannbilprodusent – Egenes Brannteknikk er den ledende produsenten av brannbiler i Norge! Våre brannbiler bygges i Flekkefjord og vi leverer til hele Norge, inkludert Svalbard og Jan Mayen. Vi tilbyr fleksible løsninger, tilpasset nordiske forhold, samt kundens egne ønsker.  

Trygg og sosial arbeidsplass – Alle våre ansatte bidrar til et godt sosialt og faglig fellesskap. Vi legger vekt på kontinuerlig læring/utvikling og har stort fokus på at Egenes Brannteknikk skal være en sikker og trygg arbeidsplass. Derfor jobber vi kontinuerlig med å forbedre våre rutiner. I tillegg til dette, har vi kantine hvor vi samles til felles lunsj og i løpet av året har vi flere fellesarrangementer.

Mangfold og muligheter – Hos oss er det plass til alle. Flere nasjonaliteter er representert, og vi legger stor vekt på at alle skal lære seg norsk som hovedspråk på jobb. Alle våre ansatte hjelper hverandre med språkforståelse. Det er stor takhøyde for å spørre om hjelp. Vi oppfordrer våre ansatte til kompetanseheving, og legger til rette for videreutdanning. Hver enkelt får mulighet til å bruke sine erfaringer i bedriften, og det er gode utviklingsmuligheter. Vi er opptatt av å se hele mennesket, og ønsker å la den enkelte bruke sitt fulle potensiale.

Innovasjon og bærekraft – Egenes Brannteknikk har som mål å utvide porteføljen til flere segmenter innen brann og redning. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre produkter og er alltid på utkikk etter muligheter som kan føre til nyvinning. Egenes Brannteknikk er ISO 09001:2015- og ISO 14001:2015-sertifisert for kvalitet og miljø, i tillegg til Miljøfyrtårn-sertifisering. 

Lokalt engasjement og lokale leverandører – Egenes Brannteknikk bruker lokale leverandører så langt dette er mulig. Vi tar imot elever i arbeidspraksis og har til enhver tid lærlinger i bedriften tilsvarende 10% av alle ansatte. Egenes Brannteknikk søker å være en god samarbeidspartner for både lokalt næringsliv og samfunnet ellers, og har i mange år vært fast støttespiller for Norges eldste rockefestival, Fjellparkfestivalen, som drives av ungdom, for ungdom.

Velkommen i bedriften og i lokalsamfunnet – Vi er stolte av vår onboardingprosess som sikrer at våre nyansatte får en varm velkomst og god oppfølging fra dag én. Vi legger stor vekt på å gi våre ansatte en solid forståelse av vår bedriftskultur, opplæring og støtte, slik at de kan trives og lykkes både på jobb og i samfunnet vårt. Vår høye ansattetilfredshet og lave turnover rate er bevis på at vi er en arbeidsplass som verdsetter og tar godt vare på våre ansatte.

Jobbe hos oss?

Ikke noe ledig? Send en uoppfordret søknad. Kontaktinfo – avdelinger