Exbo

Exbo er lokalmegleren som selger boliger over hele Sørlandet og har filialer fordelt over hele landsdelen.

EXBO_foto-Ingvill-Mydland-AGDER-web

Hvem er vi?

Exbo er lokalmegleren som selger boliger over hele Sørlandet og har filialer fordelt over hele landsdelen. Enten du skal kjøpe eller selge bolig, hjelper vi deg trygt gjennom hele prosessen. Målet er at både kjøper og selger skal føle seg ivaretatt. Exbo Flekkefjord er eid av Flekkefjord Sparebank og deler lokaler med dem i Brogaten ved den vakre Øvre Park, midt i Flekkefjord sentrum. 

Digitalt og tilgjengelig

Hos Exbo er kontakten mellom våre kunder og våre eiendomsmeglere i høysetet. Det dreier seg om trygghet og tillit. Vi tar deg gjennom hele prosessen, enten du er kjøper eller selger, eller sitter på gjerdet og vurderer. I tillegg vil vi at våre produkter skal være tilgjengelige når du har tid. Derfor tar vi deg med på en digital reise, hvor du kan nyte flotte boliger i ro og mak, på vår hjemmeside og i sosiale medier. Den digitale tilstedeværelsen og bruken av teknologi har gjort det mulig for eiendomsmeglere å nå ut til et bredere publikum. 

Sommerparadis hele året

«Prisveksten i de forskjellige byene på Sørlandet begynte for alvor gjennom pandemien. Som eiendomsmeglere merket vi en endring i flyttemønsteret, når hjemmekontor og «remote» jobbing ble vanlig», forteller kjedesjef for Exbo, Heidi C. Gabrielsen. Hun fortsetter, «Vi merket at rogalendinger og østlendinger øynet mulighet for å bo i sitt sommerparadis hele året, og kjøpte seg bolig i småbyene og leide seg inn i kontorfellesskap. Det ble flere utflyttede sørlendinger som fremskyndet sine planer om å flytte hjem til Sørlandet og med det bidro til at det ble mange kjøpesterke budgivere i markedet.» Det er også liten tvil om at den nye flotte veien som binder sammen Kristiansand og Mandal, bidrar til at flere har åpnet øynene for stedene vest for Kristiansand, inkludert Flekkefjord. Byens strategiske plassering mellom Kristiansand og Stavanger, er definitivt en fordel.

Sosialt fellesskap

Exbo-kjeden har jevnlig sosiale arrangementer, turer og teambuilding på programmet. Noe som gjør at samholdet og vennskapet innad i kjeden er veldig bra. Da Exbo Flekkefjord er samlokalisert med Flekkefjord Sparebank, nytes en hverdag i et godt og inkluderende miljø i banken. 

Lokalkunnskap og trygghet

Det tette samarbeidet med byens største bank, Flekkefjord Sparebank, samt at vi er lokale, er en fordel, både ved kjøp og salg av bolig. Exbo har god oversikt over hva som rører seg i markedet lokalt, noe som gir trygghet for våre kunder. Vi bidrar til en betydelig del av omsetningen på eiendom i distriktet.

Jobbe hos oss?

Her kan du lese mer om oss.