Flekkefjord kommune

Flekkefjord kommune er blant regionens største arbeidsgivere, med nesten 1000 ansatte. Vi leverer tjenester innen alt fra undervisning, helse, tekniske oppgaver til kultur og fritid. Over 100 yrkesgrupper er representert hos oss. Velger du jobb i Flekkefjord kommune får du en jobb med mening.

Opplevflekkefjord-Sandra-Surdal

Hvem er vi?

Vi er en veldrevet kommune i positiv utvikling. Både ansatte og innbyggere er fornøyd, og de siste fem årene har vi ligget nær toppen på kommunebarometeret.

Å arbeide i kommunen

Arbeid i Flekkefjord kommune gir deg trygghet og stabilitet med konkurransedyktige lønns- og pensjonsordninger, beskyttelse av ansattes rettigheter og et trygt arbeidsmiljø. Vi tilbyr et inkluderende fellesskap hvor du kan utvikle deg personlig og profesjonelt. Du får muligheten til å bidra til viktige samfunnsoppgaver og gjøre en forskjell i menneskers liv, noe som gir en meningsfull oppgave og tilfredshet i arbeidet ditt.

Balanse – jobb og fritid

En av de største fordelene ved å arbeide i Flekkefjord kommune er balansen mellom arbeid og fritid. Her kan du nyte godt av den unike kombinasjonen av en aktiv bykjerne og tilgang til spektakulær natur. I Flekkefjord kan du lett finne din egen lille oase, enten du tar en pause på en park i sentrum, en kaffe med venner på kafe, nyter fjordutsikten eller drar på tur i godt merkede turløyper.

Blomstrende næringsliv

Flekkefjord kommune har et spennende og variert næringsliv, med en rekke interessante muligheter for arbeidssøkere. Både innenfor maritime industrier, turisme, teknologi, helsevesen og utdanning er det et mangfold av stillinger og karrieremuligheter å utforske. Med et sterkt fokus på bærekraftig utvikling og innovasjon, er Flekkefjord en by som er i stadig vekst og utvikling.

Trygghet og livskvalitet

I tillegg til de gode karrieremulighetene, tilbyr Flekkefjord kommune et velfungerende samfunn og et bredt spekter av tjenester. Her finner du moderne skoler, helse- og omsorgstjenester av høy kvalitet og et rikt kulturliv. Kommunen er også opptatt av å legge til rette for en aktiv fritid, med et bredt utvalg av idretts- og fritidsaktiviteter for både barn og voksne.

Mangfold og utviklingsmuligheter

Som arbeidstaker i Flekkefjord kommune vil du bli en del av et engasjert og inkluderende arbeidsmiljø. Kommunen verdsetter mangfold og legger vekt på å tilby et trygt og støttende arbeidsmiljø der alle har muligheten til å utvikle seg og realisere sitt potensiale.

Det gode liv

Enten du er på utkikk etter nye utfordringer eller ønsker å slå deg ned i en fantastisk del av landet, vil Flekkefjord kommune tilby deg både spennende karrieremuligheter og en unik livskvalitet. Bli med på reisen og oppdag mulighetene i her på sørspissen. Sammen kan vi skape en fremtid fylt med suksess og trivsel. Vi ser frem til å ønske deg velkommen som en verdifull del av vår lille, levende by!

Jobbe hos oss?