Iserv

Iserv Computing AS har siden 2010 levert IT-driftstjenester og utviklingstjenester til både små og store selskaper.

Iserv

Hvem er vi?

Komplett multitjeneste – Iserv Computing AS har siden 2010 levert IT-driftstjenester og utviklingstjenester til både små og store selskaper. Vi er sertifisert innen IT-sikkerhet og er stolte av vår ISO 27001-sertifisering. Vårt fokus ligger på å tilby en komplett multitjeneste gjennom vår IT-Drifts- og Skyplattform, som omfatter driftstjenester, skytjenester og mobiltjenester.

Våre kjerneområder

  • Programutvikling: Vi utvikler programvare som Shipping Online og andre prosjekter basert på Microsoft Azure-plattformen.
  • Skyløsninger: Vi leverer Shipping Online som en skytjeneste (SaaS) for skipsmeglere, samt Digital Arbeidsplass som en Microsoft 365-løsning med utvidet sikkerhet. Vi drifter og migrerer også kunder til Microsoft Skyen.
  • Drift av eget datasenter: Vårt eget datasenter er ISO 27001-sertifisert og tilbyr driftsløsninger for kunder som ønsker å benytte våre fasiliteter.
  • Mobile tjenester: Leverer mobile tjenester sammen med IT-tjenester.   

Shipping Online er bygget på en avansert skyteknologi for skipsmeglere som det ikke finnes leverandører av i Norge. Iserv leverer også utviklingsprosjekter på kunstig intelligens (KI) som Frame. Frame er en løsning som gjenkjenner fisk i merder og elver og måler biomassen på fisk. 

Lokalt engasjement og mange fordeler – Hos Iserv er vi engasjert i lokalsamfunnet og støtter lokale organisasjoner og arrangementer økonomisk. Vi tilbyr dessuten våre ansatte en rekke fordeler som gratis treningskort på treningssenter, helseforsikring, felles aktiviteter, fleksibilitet i arbeidshverdagen og mulighet til å påvirke arbeidsplassen via endringsforslag. Iserv tilbyr muligheter for kurs, sertifisering, videreutdanning, samt jobbtrening for utenlandske ansatte som har IT-utdannelse. Ansatte med høyere og lavere utdannelse arbeider sammen. Det medfører at de med lavere utdannelse også får større ansvar og nye utfordringer.

Bærekraft og miljø – Vi tar ansvar for bærekraftig teknologi, spesielt med fokus på vårt datasenter. Vi benytter kjøling fra fjorden utenfor Flekkefjord og gjenbruker kjøling og varme i datasenteret. I tillegg installerte vi solcellepaneler i 2023 for å bruke fornybar energi. Vi har også etablert avtaler med lokal bedrift for miljøvennlig destruering av IT-utstyr.

Jobbe hos oss?