Kvinesdal/ Sentrum – Trivelig leilighet beliggende i sentrum! 1 soverom og stor uteplass/ veranda

Nesgata 32C

732_778118814.jpg

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

Soverom

Prisantydning

kr 1 350 000,–

Liker du denne boligen?

Kontakt megler i dag

Kort om eiendommen

Vi har for salg en trivelig og lettstelt leilighet beliggende midt i sentrum i Kvinesdal. Leiligheten ligger på hjørnet i 2 etasje. Her er flott utsikt og stor uteplass. Leiligheten er en selveierleilighet med lave fellesutgifter og ingen fellesgjeld.

Inneholder:
Gang, lys stue med åpent mot kjøkken. Kjøkken har utgang til veranda. Stort soverom med plass til dobbeltseng og bad med opplegg for vaskemaskin. Medfølger en bod.

Eiendommen ligger midt i sentrum med gåavstand til alt av butikker, skoler og barnehager. Like ved er Kvinaparken, populære Kvinabadet samt fine turområder og badeplasser.

Dette er en leilighet som passer perfekt enten for utleie, førstegangsetablerte m.m.
Her får du mye for pengene! Velkommen til visning.

Beliggenhet

Midt i Liknes sentrum, over Smula Bakeri og Kvina fotosenter. Her er det gangavstand til butikker, skoler, bank, spisesteder m.m.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

Omkostninger

1 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper – lagt ut av megler)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
33 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 350 000,00))

46 792,- (Omkostninger totalt)

1 396 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Overtakelse

Kjøper vil ikke ha tilgang til eiendommen i perioden mellom budaksept og overtakelse.
Overtakelse etter nærmere avtale med selger.

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.

Innhold

Gang, stue med åpent mot kjøkken. Soverom og bad. Medfølger en bod i kjeller.

Standard

Gang: malt laminatgulv, malt panel i himling og malt glassfiberstrie på vegger.

Stue: teppe på gulv, malt glassfiberstrie på vegger og malt panel i himling. Lys stue med fin utsikt og åpent mot kjøkken.

Kjøkken: malt furugulv, malt panel i himling og glassfiberstrie på vegger. Fliser mellom benk og overskap. Innredning har slette fronter.

Soverom: teppe på gulv, malt glassfiberstrie på vegger og malt panel i himling. Soverom er romslig og har plass til dobbeltseng.

Bad: Malt panel i tak, malt glassfibertapet på vegger og belegg på gulv med varmekabler. Baderom er innredet med nyere dusjkabinett, wc og servant med innredning. Opplegg for vaskemaskin.

Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.

Forhold som har fått TG3: INGEN

Forhold som har fått TG2 – avvik som kan kreve tiltak:
Utvendig > Vinduer
Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket.
Tiltak: De må beregnes en god del vedlikehold og noen utskiftninger på noe sikt. Gjennværende brukstid på vindu på bad er noe begrenset.

Utvendig > Dører
Det er avvik: Balkongdøren har fått en del slitasje og enkel hoveddør er slitt.
Tiltak: En del utvendig vedlikehold må beregnes på balkongdør og hoveddøren til leiligheten bør beregnes å byttes.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom
Det er påvist at gulvoverflaten har sprekker. Gulvbelegget har løsnet ved oppkant til dør og oppkant ved ene ytterhjørne ved vaskemaskin har åpnet seg. En del merker i belegget etter vaskemaskin.
Konsekvens/tiltak: Overflater må utbedres eller skiftes. Gulvbelegg må festes ved oppkant ved dør og ene ytterhjørne må utbedres.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen.
Konsekvens/tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Det er påvist at eventuelt lekkasjevann fra rør i rør system ikke ledes til sluk eller annen kompenserende løsning. Det mangler tettemuffer i enden av varerør på rør-i rør-system.
Konsekvens/tiltak: Det bør foretas tiltak på anlegget som sikrer bedre løsning på eventuelt lekkasjevann fra rør i rør system. Det må monteres tettemuffer i enden av varerørene.

Forhold som har fått TG2 – avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
Konsekvens/tiltak: Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på mellom 10 – 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
Konsekvens/tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Konsekvens/tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger.

Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom
Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Rommet har kun naturlig ventilasjon.
Konsekvens/tiltak: Det bør etableres tilfredsstillende tilluft til våtrom f.eks. luftespalte ved dør e.l. Elektrisk avtrekksvifte bør monteres for å lukke avviket.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.
Konsekvens/tiltak: Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift.

Beskrivelse av tomt

Felles tomt

Diverse

Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.

Oppvarming

Varmekabler.

Byggemåte / Konstruksjon

For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

Parkering

Gode parkeringsmuligheter i nærområdet.

Styregodkjennelse

Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

Midlertidig brukstilatelse og ferdigattest

I følge opplysninger fra kommunen foreligger det ikke verken midlertidig bruktilllatelse eller ferdigattest på eiendommen, og plan- og bygningslovens formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres. Dette er ikke uvanlig for eldre bygg da kravet om midlertidig brukstillatelse/ ferdigattest kom på 90-tallet.

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Budgivning

Budgivning i forbrukerforhold
Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke Gi bud -knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.

Budgivning utenfor forbrukerforhold
Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke Gi bud -knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.

Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

Ansvarlig megler

Marita Lervik

Adresse

Nesgata 32C - 4480

Kvinesdal, Norge