Lyngdal/Rosfjord -Nyrenovert del av tomannsbolig (2022) over 2 plan – 3 soverom, 2 bad og felles garasje!

Rosfjordtunet 6

685_1089057938.jpg

Boligtype

Tomannsbolig

Eieform

Eier (Selveier)

Soverom

Prisantydning

Solgt

Liker du denne boligen?

Kontakt megler i dag

Kort om eiendommen

Flott, nylig renovert (2022) vertikaldelt tomannsbolig. Suveren beliggenhet, både som bolig og fritid!

Boligen ligger i 2. og 3. etg. med utsikt mot Rosfjorden. 3 soverom, 2 bad, loftstue og veranda. Medfølger også en felles garasje med egen garasjeport.

Boligen ligger sentralt til med kort avstand til dagligvarebutikk, sørlandsbadet, treningssenter og fine turområder langs stranden. Boligen er vendt ut mot Rosfjord med åpen og fri utsikt.

Velkommen på visning!

Beliggenhet

Tomannsboligen ligger fint til med sentralt beliggenhet. Kort avstand til dagligvarebutikk, sørlandsbadet, treningssenter og fine turområder langs stranden.

Boligen er vendt ut mot Rosfjord med åpen og fri utsikt. Området fremfor er landbruksareal.

Adkomst

Fra Alleen i Lyngdal tar du inn på Agenefestveien, kjør 1,6 km. Ta av til høyre inn på Rosfjordveien, kjør ca. 400 m. Sving så til høyre inn på Rosfjordtunet og kjør ca. 7m. Her skal du se boligen merket med rød Aktiv-plakat.

Omkostninger

2 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper – lagt ut av megler)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
69 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000,00))

86 792,- (Omkostninger totalt)

2 876 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Overtakelse

Etter avtale med megler.

Innhold

Del av vertikaltdelt tomannsbolig på Rosfjordtuent med 2 plan. Boligen er renovert i 2022 og ligger i 2. og 3. etg. med utsikt mot Rosjorden. 3 soverom, 2 bad, loftstue og veranda. Medfølger også en felles garasje med egen garasjeport.

Boligen ligger sentralt til med kort avstand til dagligvarebutikk, sørlandsbadet, treningssenter og fine turområder langs stranden. Boligen er vendt ut mot Rosfjord med åpen og fri utsikt. Gode solforhold.

Boligen inneholder:

2. etg: Inngangsparti/ trapperom, Sov. 1, sov. 2, bad, kjøkken og stue.
Loft: Gang/loftstue, nad og soverom.

Standard

Inngangsparti/ trapperom: Gips i tak og på vegg, ALLOC-gulv (Rodeo Drive).

Sov. 1: Gips i tak og på vegg, ALLOC-gulv (Rodeo Drive).

Sov. 2: Gips i tak og på vegg, ALLOC-gulv (Rodeo Drive).

Bad: Flis på gulv og på vegg. Gips i tak. Servant, wv og dusj på gulv. Moderne svarte detaljer. Skyverdørsgarderobe i speil som skjuler varmtvannstank, samt mulighet for å sette inn vaskemaskin.

Kjøkken: Gips i tak og på vegg, ALLOC-gulv (Rodeo Drive). Kjøkkeninredning fra AUBO. Åpen løsning mot stuedel.

Stue: Gips i tak og på vegg, ALLOC-gulv (Rodeo Drive). Varmepumpe. Utgang til egen veranda med glassrekkverk i front. Flott utsikt mot Rosfjord.

Loft:
Gang/loftstue: Gips i tak og på vegg, ALLOC-gulv (Rodeo Drive).

Bad: Gips i tak, flis på vegg og ALLOC-gulv (Rodeo Drive). Speil med justerbart lys i. Servant og wc.

Sov. 3: Gips i tak og på vegg, ALLOC-gulv (Rodeo Drive).

Beskrivelse av tomt

Fellestomt.

Oppvarming

Varmepumpe. Kan styres med app.

Byggemåte / Konstruksjon

Bygningen er oppført i tre.

Parkering

Parkering i felles garasje, med egen port. Ellers gjesteparkering utvendig.

Midlertidig brukstilatelse og ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på opprinnelig bygg. På arbeid som er gjort nå som omhandler riving av eksisterende inngangsparti, bygging nytt inngangsparti, fasadeendring, ny terrasse, garasje og gjesteparkering så er det utstedt ferdigattest datert 01.12.22.

Adgang til utleie

Ingen egen utleiedel.

Budgivning

Budgivning i forbrukerforhold
Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke Gi bud -knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.

Budgivning utenfor forbrukerforhold
Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke Gi bud -knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.

Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

Ansvarlig megler

Torstein Hellestøl

Adresse

Rosfjordtunet 6 - 4580

Lyngdal, Norge