Sommerjobb i Flekkefjord

Er du på utkikk etter sommerjobb?
Under finner du oversikt over tilgjengelige sommerjobber i Flekkefjord. Ta en titt i dag!

Flekkefjord kommune

Søker du sommerjobb med mening?

Da kan jobb i kommunen være noe for deg! Hvert år ansetter vi i Flekkefjord kommune rundt 150 sommervikarer innenfor er bredt spekter av stillinger.
Hos oss kan du få verdifull arbeidserfaring innen teknisk sektor, helse og velferd, oppvekst eller administrasjon. Du kan bidra f.eks. prøve deg på byggdrift, vedlikehold, grøntanlegg eller BUA. For de som studerer innen helse, har vi også stillinger som gir relevant erfaring for fremtidige helsefagarbeidere, sykepleiere, vernepleiere og leger. Vi legger ut sommerjobbene på vår hjemmeside og Arbeidsplassen i perioden januar-mars, så det kan være lurt å følge med. Alle må søke gjennom søknadsportalen på vår hjemmeside for å bli vurdert.

Flekkefjord sykehus

Sommerjobb på somatisk avdeling

Sørlandet sykehus Flekkefjord er et lokalsykehus med akuttfunksjon for kommunene Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Farsund, Lyngdal, Hægebostad, Lund og Sokndal. Vi kan tilby sommerjobb i et godt arbeidsmiljø. Hos oss jobber du i gode lokaler, arbeidet er godt organisert og det er kort vei til nærmeste leder. Arbeidsmiljøet er preget av tillit til og respekt for hverandre, og det er et godt samarbeid mellom de ulike avdelingene på sykehuset. Hos oss får du ta del i mange spennende og lærerike oppgaver, og det gis god opplæring til alle våre vikarer.

Flekkefjord er en liten sørlandsby vest i Agder. Her kan du kombinere byliv med cafeer, restauranter og nisjebutikker og flotte naturopplevelser. Alt dette innen gåavstand fra sykehuset.

Impetus

Vi utvikler IMPETUS Afea Solver, et beregningsverktøy for ekstrem mekanikk

IMPETUS tilbyr sommerjobber til motivertete MSc-studenter som er interessert i fysikk, mekanikk, ingeniørvitenskap, vitenskapelig programmering eller å arbeide som dataingeniør. Arbeidsoppgavene vil være å kjøre selvstendige prosjekt som bygger opp rundt vårt produkt – IMPEUTS Solver. Det blir gitt nødvendig opplæring i våre systemer og vi vil tilpasse arbeidsoppgavene etter interesse og kompetanseprofil.