TRATEC Teknikken

TRATEC Teknikken ble etablert i 2007 og er regionens ledende totalleverandør innen av elektro-, rør- og klimatekniske løsninger.

tratec-teknikken-listerregionen-20230613_113413

Hvem er vi?

TRATEC Teknikken ble etablert i 2007 og er regionens ledende totalleverandør innen elektro-, rør- og klimatekniske løsninger. Deres tjenester strekker seg fra stikkontakten på kjøkkenet ditt til store komplekse industri-installasjoner, både innenfor og utenfor våre landegrenser. De har 220 ansatte fordelt på avdelinger i Flekkefjord, Lyngdal, Mandal, Kristiansand og Farsund. Hovedmålet er alltid å levere kvalitet til riktig pris – til avtalt tid.

Prosjekter og fremtid

I Flekkefjord er det ca. 50 ansatte. Herfra styres større prosjekter. Tegning, prosjektering og programmeringsarbeider utføres også via denne avdelingen. Det er en rivende utvikling innen styresystemer, varmepumpeteknologi, solcelleanlegg, batteribanker osv. TRATEC Teknikken er fremtidsrettet og alltid oppdatert på ny teknologi og utvikling.

Kompetanse og muligheter

Hos TRATEC er det gode utviklingsmuligheter. Vi tilrettelegger for videreutdannelse på deltid og støtter opp om dette. Vi er en solid, trygg og god arbeidsplass der samspill mellom ledelse og øvrige ansatte er bra. Her kan du vokse og utvikle deg!

Tar vare på den enkelte og fellesskapet

Våre ansatte er det viktigste vi har. Vi ivaretar helse, økonomi og det sosiale, ved å tilby egen bedriftshelsetjeneste, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt sosiale arrangementer. TRATEC bidrar også til utviklingsprosjekter og er stolt over å være en del av et utdanningsprogrammer i Sri Lanka og Nairobi. Vårt samfunnsansvar – Tratec Teknikken

Mangfold

Mangfoldet er stort hos TRATEC og vi ser på det som en ressurs for utvikling. Vi gir lik lønn for samme jobb/stilling og har per i dag flere kvinnelige ansatte, enn menn. Vi har også flere ansatte fra forskjellige land, som for eksempel Italia, Frankrike, Danmark, Polen, Kroatia, Albania og Romania.

Bærekraft

Våre bærekraftstiltak er tuftet på et utvalg av FNs bærekraftsmål. Vi fokuserer på bærekraft via kompetanseheving, inkludering av folk med hull i CVen, likestilling mellom kjønnene, arbeidsmiljø og HMS, samt en rekke miljøtiltak. 

Lokalt engasjement

Lokalt engasjement er viktig for å opprettholde et bærekraftig samfunn. Vi støtter lokale idrettslag og foreninger, samt festivaler og arrangementer på alle våre lokasjoner. Vi ser også på vårt engasjement i Smaabyen Flekkefjord som en måte å inkludere våre nyansatte, spesielt tilflyttere.

Jobbe hos oss?