Atriumhus i kjede med lun skjermet hage og garasje. Solrik og barnevennlig beliggenhet.

Bjørkeskaret 16

616_709457914.jpg

Boligtype

Enebolig

Eieform

Eier (Selveier)

Soverom

Prisantydning

Solgt

Liker du denne boligen?

Kontakt megler i dag

Beskrivelse

Velkommen til Bjørkeskaret 16.

Praktisk romfordelt bolig med alt på ett plan og med garasje.

Boligen har en eldre standard. Boligen inneholder bl.a. lys og trivelig stue med utgang til en usjenert hage, avgrenset kjøkken med plass til spisemøblement, 3 soverom, kombinert bad/vaskerom, kontor/tv-krok og lagringsplass i boder.

Boligen har en solrik beliggenhet med kort avstand til det meste.

Det er ikke boplikt i Farsund kommune.

Standard

Praktisk romfordelt bolig med alt på en flate. Gulvene er hovedsakelig belagt med belegg, laminat, flis og teppe. Veggene er bekledd med tapet og malte flater.

Lys stue, som får godt med lys igjennom de store vindusflatene. Stuens utforming gir rom for innredning i soner. Fra stuen er det utgang til en solrik og usjenert hage med terrasser. Her kan man nyte morgen og ettermiddagssolen.

Kjøkkenet ligger i tilknytning til stuen, og har oppmalt innredning med avsatt plass til hvitevarer. Oppvaskmaskin og komfyr medfølger. På kjøkkenet er det plass til spisemøblement.

Eldre bad med fliser med varmekabler på gulv og fliser/tapet på vegg. Badet er innredet med baderomsinnredning, toalett og dusjvegger. Badet er et kombinert bad og vaskerom med en naturlig adskilt vaskeromsdel med utslagsvask og opplegg til vaskemaskin.

Boligen har 3 soverom, hvor hovedsoverommet har eget garderoberom. Tidligere var det utgang til hagen. Utgangen er tatt bort og platet igjen.

Lagring i boder – inne og ute.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 96 kvm, Bruttoareal: 113 kvm Sekundærrom: 17 kvm.

P-rom inkl: vindfang, stue, kjøkken, kontor, 3 soverom og bad/vaskerom.
S-rom inkl.: Boder

Garasje:
Bra: 22 m²

Fremlagte tegninger samsvarer i stor grad med faktisk utforming, det er dog gjort et par endringer. Toalettrom er implementert i baderom, utvendig bod ansees å være noe større og utgang til hage fra soverom er tettet igjen. Pipe plassert i ytterkant.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

1972 i følge Farsund kommune.
Garasje bygd i 1987

Ihht. tilstandsrapport:
Takkonstruksjonen er av flat utførelse. Taktekkingen er av pappshingel. Taket er besiktiget fra taknivå. Nedløpsrørene fra taket ligger skjult i
konstruksjonen og derfor ikke kontrollert. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning.
Boligen har en flat takkonstruksjon. Vinduet på kjøkkenet har malte tre karmer og er fra 2012. Vinduene på 2 av soverommene malte tre karmer fra nyere tid. Vinduene fra byggeår og 1987 har malte karmer av tre. Terrassedøren har karmer av tre og er skiftet ut i 2013. Inngangsdøren og boddøren er fra byggeår. Det er foran terrassedøren etablert betonghelle, med tre platting i forbindelse med døren. Det er etablert en mindre terrasse uten for det ene soverommet.

Påkostning og modernisering

Boligen er jevnt vedlikeholdt. Modernisering må påregnes ref. tilstandsrapport.

Oppvarming

Elektrisk og varmepumpe (2010).
Mulighet for vedovn i stue. Pipeløpet har ikke tilsluttet ildsted. Fagfolk bør kontaktes for innsetting av vedovn.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at boligen er rengjort før visning, og at den ikke vil bli ytterligere rengjort før overtagelse.

Det er lagt inn fiber i boligen.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Alfred Møll den 11.08.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:

TG3 – STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK
Våtrom > Generell > Bad/vaskerom -Badet er ventilert med ventil i taket, vifte på ytterveggen og tilluft i forbindelse med døren. Badegulvet har fall til sluken i dusjhjørne. Det er ikke etablert membran oppkant i forbindelse med døren. Flisene på badegulvet er flere steder løse. Det er registrert knekte fliser på badegulvet. Fuge mellom gulvflis og oppkantflis er sprekt flere plasser. Baderoms installasjoner fremstår med normal slitasje. Derfor må en forvente generell oppgradering av våtrommet. En samlet TG 3 for rommet er satt med bakgrunn i alder og øvrige symptomer. Det er ikke behov for å gjennomføre en detaljert tilstandsanalyse, etter standardens krav

KONSTRUKSJONER SOM IKKE ER UNDERSØKT
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft – Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg.

TG2 – AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK
Utvendig > Taktekking – Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på undertak. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. På taket er det registrert vannansamlinger.

Utvendig > Nedløp og beslag -Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag.

Utvendig > Veggkonstruksjon – Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Det er registrert råte i kledningsbord ned mot bakken på baksiden av boligen.

Utvendig > Resten av vinduene er fra byggeår og 1987 – Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Det gjøres oppmerksom på høy alder på enkelt vinduer og dører. Isolerglass har oppnådd forventet levetid og det må forventes å skifte ruter etter behov. For øvrig må det påregnes normalt vedlikehold. Det er enkelt glass i vinduet på badet.

Utvendig > Inngangsdøren og boddøren er fra byggeår – Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger – Det er avvik: Tre terrassene har behov for normalt vedlikehold.

Innvendig > Overflater – Det er avvik: Det må påregnes oppussing av innvendige overflater. Det er enkelte småskader rundt om i boligen, som misfarge og skader på vegger, tak og gulv.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn – Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.

Innvendig > Radon – Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Innvendig > Pipe og ildsted – Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Det er registrert hulrom og sprekt flis der vedovnen var plassert.

Innvendig > Innvendige dører – Enkelte av innvendige dører har en del slitasje.

Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken – Det er avvik: Kjøkkeninnredningen har behov for normalt vedlikehold.

Tekniske installasjoner > Vannledninger – Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør – Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger.

Tekniske installasjoner > Varmesentral – Mer enn halvparten av forventet brukstid på varmesentral er oppbrukt.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank – Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank. Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg – Det elektriske anlegget er fra byggetiden og har skrusikringer. Automatsikringer på jordfeil og oppvaskmaskinen. Alle spørsmålene er ikke besvart da dette er et dødsbo.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter – Det er avvik: Det er registrert sprekk i betongplaten utenpå isoporen. Det er ved inngangspartiet knekt av en del av betongplaten.

Tomteforhold > Forstøtningsmurer – Det er påvist mindre sprekker og/eller skjevheter i muren.

Tomteforhold > Terrengforhold – Det er avvik: Det er ikke tilstrekkelig fall på terrenget bort fra bygningen.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger – Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Eiendommen er et dødsbo, og egenerklæringsskjema er derfor ikke utfylt.
Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan derfor være skader og andre forhold ved eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig undersøkelse av eiendommen, gjerne med
bistand av teknisk sakkyndig.

Dødsbo

Det gjøres særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd boligen. Selger har derfor ikke førstehånds kunnskap om boligen/eiendommen, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Adkomst

Fra Farsund sentrum kjør Listerveien mot Vanse og ta til venstre i første rundkjøring og deretter første til høyre i neste rundkjøring. Ta så andre til høyre og følg veien mot venstre 50 meter. Eiendommen ligger på høyre side og er merket med Tilsalgs plakat fra Sørmegleren

Beliggenhet

Boligen ligger barnevennlig og solrikt til i et veletablert boligfelt, ca 2 km fra Farsund sentrum. Det er kort avstand til barnehage, skoler og den populære lysløypen rundt Mosvoldtjernet.

Lekeplass ved boligen.

Tomt

Areal: 311 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er pent opparbeidet med inngjerdet plenlagt område. Garasjen står etter godkjenning delvis på felleområdet (gnr. 4 bnr. 98) hvor eiendommen har andel i realsameiet. Eiendommen ligger meget solrikt med sol store deler av dagen. Port gjennom gjerdet for lett adkomst mellom hage og garasje. I enden av huset er det en felles parkeringsplass.
Robotgressklipper medfølger ikke.

Parkering

På fellesområde og i garasje.
Automatisk portåpner i garasjen.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 13.8.1973 Ferdigattesten gjelder Våningshus. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det foreligger ikke ferdigattest for garasje. Det foreligger godkjente tegninger. Det utstedes ikke ferdigattest for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998, jf. pbl § 21-10 femte ledd. Det innebærer at byggverkene lovlig kan brukes uten at det foreligger ferdigattest. Dette betyr derimot ikke at ulovlig bygde tiltak blir lovlige (bla. er oppføring, påbygging og tilbygging meldepliktig).

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse tilhørende reguleringsplan "I-J-K-L-område (Mosvoll)" (PlanID: 00300) med tilh. reguleringsbestemmelser, datert 08.10.1969. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om..

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Vannmåler er installert.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen: Ingen

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:

2010/753490-1/200 Bestemmelse om veg tinglyst 04.10.2010
rettighetshaver:Knr:4206 Gnr:4 Bnr:216
Eier av Bjørkeskaret 16 har rett til å kjøre over nabogrunnen for å komme til garasjen. Eier har vært med på å bekoste en andel av asfalten.

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel.

Radonmåling

Boligen er ikke radonmålt.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Oransje – Energikarakter F

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Prisantydning og omkostninger

1 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
50 000,- (Dokumentavgift)

66 470,- (Omkostninger totalt)

1 816 470,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 11 587 pr. år
Pr. 2022. Inkluderer avgifter for vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt. Det er pipeløp i boligen. Ved tilknytning vil det påløpe feieavgift.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt er inkludert i kommunale avgifter. Utgiften utgjorde i 2022 kr. 2022,-

Formuesverdi

Primær: Kr. 387 569,- for år 2021.
Sekundær: Kr. 1 395 247,- for år 2021.

Adresse med betegnelse

Bjørkeskaret 16, Gnr. 4 Bnr. 216 i Farsund kommune.

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Selger

Kjell Johansen's bo v/fullmektig Jan Arthur Johansen.

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: komfyr og oppvaskmaskin
Hjørnesofa og salongbord kan medfølge om ønskelig.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 73.

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighold.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Oppdragsnummer

61-23-0095

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/61-23-0095. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF / Avdelingsleder Anita Cecilie Gabrielsen, tlf. 40 40 80 73

Vederlag

Oppgjørs-og visningshonorar (Kr.11 500)
Provisjon (Kr.50 000)
Eierskifteforsikring (Kr.12 400)
Digital Markedspakke Synlig (Kr.7 450)
Panterett med urådighet – Statens Kartverk (Kr.585)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Tingl. hjemmelserklæring – Statens Kartverk (Kr.585)
Totalt kr. (Kr.97 420)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331

Adresse

Bjørkeskaret 16 - 4550

Farsund, Norge