Elvebredden/Gullestad – Praktisk og flott leilighet i første etasje i nyere boligkompleks

Gullestadvegen 10

402_31136922-348b-4988-9867-954edd79ac45.jpg

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

Soverom

Prisantydning

kr 2 450 000,–

Liker du denne boligen?

Kontakt megler i dag

Kort om eiendommen

Vi har for salg en nyere moderne og praktisk leilighet ved Elvebredden. Ligger i 1. etg. med trappefri og enkel atkomst. Leiligheten har balansert ventilasjon samt vannbåren varme i alle rom utenom soverom. Her er det åpen løsning mellom stue og kjøkken med utgang til overbygd terrasse, 2 soverom hvor hovedsoverom har utgang til terrassen, gang og bad. Kjøkken har tidløs og flott innredning fra Strai med integrerte hvitevarer. Alle rom er listefrie med gips på vegger og tak.
Medfølger også utvendig bod på 5 kvm. samt parkering i carport med elbil-lader.

Ligger like ved elvebredden av Kvina. Her er steinsatt mur med elvepromenade i front samt badestrand. Gåavstand til Liknes sentrum med alt av fasiliteter. Kvinabadet ligger like ved samt den flotte kvinaparken.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i første etasje med trappefri og enkel atkomst. Gangavstand til Liknes sentrum med alt av fasiliteter samt badeplass og turområde rett utenfor døra. Kvinabadet ligger like ved i tillegg til den flotte Kvinaparken. Her har du det meste like utenfor døren.

Adkomst

Fra Faret, ta inn på Gullestadvegen og følg denne retning Kvinabadet. Eiendommen er i andre bygg etter Kvinabadet på høyre side, se skilting fra Aktiv Eiendomsmegling.

Omkostninger

2 450 000,- (Prisantydning)
0,- (Andel av fellesgjeld)

Omkostninger:
10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
240,- (Pantattest kjøper – lagt ut av megler)
500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
500,- (Tingl.gebyr skjøte)
61 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 450 000,00))

75 690,- (Omkostninger totalt)

2 525 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Overtakelse

Overtakelse etter nærmere avtale med megler.

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
Kjøper vil ikke ha tilgang til eiendommen i perioden mellom budaksept og overtakelse.

Innhold

Åpen løsning mellom stue og kjøkken med utgang til terrasse på 11 kvm. med overbygg, 2 soverom hvor hovedsoverom også har utgang til terrasse, bad og gang.
Medfølger også parkering i carport hvor det er utvendig bod som ikke er isolert. I carport er det også elbil-lader.

Standard

Leiligheten holder en gjennomgående god standard. Har balansert ventilasjon samt vannbåren varme med gulvvarme i kjøkken, stue, gang og bad. Kjøkken har tidløs og flott Strai innredning med benkeplate av laminat og integrerte hvitevarer. Her er åpen løsning mellom kjøkken og stue samt god plass til både sittegruppe og spisegruppe. Fra stuen er det også utgang til terrasse som har overbygg.
Stue, kjøkken og soverom har flott tre-stavs eikeparkett. Fra hovedsoverom er det også utgang til terrassen som har overbygg.
Det er totalt 2 soverom i leiligheten, hvor hovedsoverom er på 13,3 kvm. og gjesterom er på 7,5 kvm.
Gangen har fliser på gulv. Alle rom er listefrie med gips på vegger og tak.
På badet er det flislagt gulv og baderomsplater på vegg. Badet er praktisk og har skyvedører som skjuler vaskemaskin samt varmtvannstank/kombianlegg. Rommet har innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett og dusjvegger/hjørne.
Det er porttelefon i leiligheten.

Det er utvendig bod på 5 kvm. i tilknytning til carport. I carport er det også elbil-lader.

Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.

Forhold som har fått TG3: INGEN

Forhold som har fått TG2: INGEN

Beskrivelse av tomt

Fellestomt som er flott opparbeidet. Her er steinsatt mur med elvepromenade i front. Asfaltert stor gårdsplass med gode parkeringsmuligheter. Like ved er det også badestrand.
Til leiligheten er det terrasse med overbygd tak.

Diverse

Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten.
Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

Oppvarming

Vannbåren varme i stue/kjøkken, gang og bad.

Byggemåte / Konstruksjon

For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 09.06.2024 av Skagestad Takst og Eiendom AS for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

Parkering

Carport samt gode parkeringsmuligheter på felles parkeringsplass.

Styregodkjennelse

Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

Midlertidig brukstilatelse og ferdigattest

Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 02.02.2022.

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Budgivning

Budgivning i forbrukerforhold:
Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke Gi bud -knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.

Budgivning utenfor forbrukerforhold:
Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke Gi bud -knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.

Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

Ansvarlig megler

Marita Lervik

Adresse

Gullestadvegen 10 - 4480

Kvinesdal, Norge