Enebolig m/oppgraderingsbehov! Fint beliggende nær badeplass, matvarebutikk og turområder!

Glendrangeveien 11

711_1277907529.jpg

Boligtype

Enebolig

Eieform

Eier (Selveier)

Soverom

Prisantydning

kr 1 990 000,–

Liker du denne boligen?

Kontakt megler i dag

Kort om eiendommen

Glendrangeveien 11 ligger fint til i et etablert og attraktivt boligområde på Drangeid!

Eneboligen går over 3 plan og er klar for oppgradering/modernisering. Første etasje inneholder vindfang, gang, stue, kjøkken, bad og vaskerom. I andre etasje finner du gang og 3 soverom samt uinnredet loftsrom. Bod i kjeller. Videre er det krypkjeller og loft.

Tomta er på ca 634 kvm og er bl.a. opparbeidet med ny forstøtningsmur i flott naturstein. Stor og solrik veranda med god plass til hagemøbler.

En liten rusletur fra eiendommen finner du badeplass i Selura som er perfekt for en kjapp dukkert og avkjøling på sommeren. I nærheten finner du også Coop Prix, populær badestrand, barnehage og flotte turområder med fantastisk utsiktspunkt! Videre har du nærhet til sjøen hvor det er kommunal brygge.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert boligområde på Drangeid med gode solforhold og vestvendt beliggenhet. Herfra har du fin og trygg gang- og sykkelsti til sentrum og Sunde barneskole samt bussholdeplass i nærheten.

I nærheten finner du Coop Prix, barnehage og populære turområder med fantastisk utsiktspunkt samt koselig badestrand. En liten rusletur fra eiendommen ligger det en fin badeplass i innlandsvannet Selura som er perfekt for en kjapp dukkert og avkjøling på sommeren. Selura er også et yndet sted for båt- og padleturer kombinert med overnatting i telt, hengekøye eller under åpen himmel. Videre har du nærhet til sjøen hvor det er kommunal brygge.

Innhold

1. etg
P-rom: Vindfang, gang, stue, kjøkken, bad og vaskerom

2. etg
P-rom: Gang og 3 soverom
S-rom: Uinnredet loft

Kjeller
S-rom: Bod

Krypkjeller og loft

Boligen er innredet og omgjort uten byggemelding til kommunen og uten at nødvendig godkjennelse er gitt. Det er derfor ikke foretatt noen offentlig kontroll av byggearbeidene. Eiendommen selges slik den fremstår og selger påtar seg ikke ansvar for å byggemelde eller få godkjent omgjøringen nå i ettertid. Fra kommunen kan det komme reaksjoner overfor eier, ved f eks krav om tilbakeføring eller krav om omsøking, ileggelse av overtredelsesgebyr mv. Kommunen kan kreve at dagens forskrifter og lovverk legges til grunn ved omsøking, disse setter bl. annet krav til takhøyde, lysflate, ventilasjon, rømningsvei, brannsikring, størrelse på uteareal, antall parkeringsplasser mv. Uavhengig av reaksjonsform fra kommunen, blir dette kjøpers ansvar og risiko siden boligen selges slik den fremstår. Arealet på loftet er målbart selv om det ikke er godkjent til varig opphold.

Tomt

Tomta er opparbeidet med ny forstøtningsmur i naturstein. Gruset gårdsrom. Stor og solrik veranda med god plass til både grill og hagemøbler.

Byggemåte

Beskrivelse av byggemåte; Se eiendommens tilstandsrapport.

Standard

Iht. avholdt boligsalgsrapport, fremkommer følgende beskrivelse av eiendommen:
"Eiendommen er opparbeidet med hage og gårdsrom. Boligen er oppført i tre- og betongkonstruksjon og er over to etasjer samt kryploft.
Boligen har en del slitasje og må påregnes vedlikehold og oppgradering, men virker solid bygget etter datidens byggemetoder.
Boligen er påbygget i 1980 og 2004.
Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i byggeåret. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da denne boligen ble bygget, og det må derfor påregnes et avvik i forhold til dagens standard.
Det vises forøvrig til rapportens enkelte punkt".

I tråd med Forbrukertilsynets gjeldende veileder for markedsføring av boliger skal all vesentlig informasjon om boligen fremheves i salgsoppgaven. Nedenfor gjengis derfor i stikkordsform de avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG2) eller 3 (TG3). Det presiseres likevel at hele salgsoppgaven inklusiv tilstandsrapporten, selgers egenerklæring og andre vedlegg må gjennomgås nøye. Dette fordi forhold som er beskrevet i salgsdokumentene ikke kan påberopes som mangler.

TG3 Store eller alvorlige avvik
* Nedløp og beslag
* Veggkonstruksjon
* Vinder
* Utv. dører
* Utv. dører
* Etasjeskille/gulv mot grunn
* Innv. trapper
* Innv. dører
* Vaskerom
* Bad
* Kjøkken
* Elektrisk anlegg
* Branntekniske forhold

TG2 Avvik som kan kreve tiltak
* Taktekking
* Snøfanger
* Takkonstruksjon/Loft
* Balkonger, terrasser og rom under balkonger
* Innv. overflater
* Radon
* Pipe og ildsted
* Rom under terreng
* Krypkjeller
* Andre innv. forhold
* Vannledninger
* Avløpsrør
* Varmtvannstank
* Drenering
* Grunnmur og fundamenter

Oppvarming

Vedovn i stue. For øvrig elektrisk.

Adkomst

For veibeskrivelse henvises det til vedlagte kart i salgsoppgaven. Det vil bli skiltet med EiendomsMegler 1-skilt ved fellesvisning.

Parkering

Parkering på egen grunn.

Boligselgerforsikring

Selgeren har kjøpt boligselgerforsikring fra Fremtind forsikring. Forsikringen dekker selgerens økonomiske ansvar hvis du oppdager feil eller mangler som omfattes av avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra kjøpers overtagelse av eiendommen og varer i fem år. I tillegg dekker forsikringen perioden mellom budaksept og overtagelse begrenset til 12 måneder. Forsikringsdekningen er begrenset til salgssum, maksimalt 14 millioner kroner. For kombinasjonseiendommer gjelder forsikringen kun for boligdelen. Se nettsidene til Sparebank 1 for mer informasjon om hva forsikringen dekker og hvilke begrensninger som gjelder.

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger. Boligen overtas som fremvist uten ytterligere utvask. Vær vennlig å angi ønsket overtagelsesdato i vedlagte budskjema.

Ferdigattest / Brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. Jf. plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.
Ulovlig oppførte tiltak vil kommunen fremdeles kunne forfølge og kreve omsøkt etter dagens regelverk. Kjøper overtar ansvar, risiko og eventuelle konsekvenser knyttet til dette.

Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. Informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller interessenter. Budgiver må legitimere seg med kopi av legitimasjon og underskrift. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Megler skal sende skriftlig varsel om bud og budforhøyelser til budgiver, selger og interessenter. Aksept av bud skal sendes skriftlig til budgiver og selger. Budgiver kan benytte budskjema, elektronisk budgiving, skannet budskjema sendt på mail eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform, f.eks. App er i forbindelse med budgivningen. Konferer med megler.

Megler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes teknisk feil. Under budrunden kan akseptfristene kortes inn ved mottakelse av nye bud. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere og kjøper meddeles aksept innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud fremkommer til megler.

Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles av megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. ligger vedlagt i salgsoppgaven eller kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Adresse

Glendrangeveien 11 - 4406

Flekkefjord, Norge