Farsund/Varbak- Flott 2-romsleilighet i 1. etg med sjøutsikt, parkeringskjeller og egen terrasse.

Varbakgaten 35, leil. 105

932_08db51d5-264e-486f-8931-b802bdce7a04.jpg

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

Soverom

Prisantydning

kr 4 550 000,–

Liker du denne boligen?

Kontakt megler i dag

Kort om eiendommen

Flott 2-romsleilighet i 1. etg på Varbak Vju med sjøutsikt og eget utearreal.
Inneholder: Stue og kjøkken, soverom, walk-in, bad, vaskerom/teknisk og gang. Medfølger også P-plass i parkeringskjeller og sportsbod, samt fellesrom.

Flott beliggenhet med byens fineste utsikt!

Velkommen på visning!

Beliggenhet

Byens beste beliggenhet med en utsikt som tar pusten fra de fleste. Velkommen til Varbak Vju!

Kos deg med morgenkaffen med spektakulær vju mot byen og skjærgården. Nyt ettermiddagssolen fra leiligheten. Eller inviter venner på grillfest på fellesterrassen på baksiden.

Livet på Varbak Vju skal være behagelig for kropp og sinn. Rett utenfor stuedøren ligger et idyllisk turområde med oppmerkede stier og venter på deg.

Båthavn, butikker og kafeer i sentrum, en rekke fritidsaktiviteter og tre skoler alt ligger i gangavstand. Og skulle du trenge bilen, er det bare å ta heisen ned i kjelleren. Derfra kan du spasere tørrskodd inn i et nytt parkeringshus som bygges under bakken. I kjelleren vil hver boenhet også få egen bod.

Varbak Vju skal være et godt sted å bo og leve alene og sammen med andre. I et fellesområde med egen uteplass i første etasje, vil du kunne slå av en prat med naboen over en kopp kaffe eller sette deg ned i fred og ro og lese dagens aviser. Det vil også være mulig å leie lokalene til ulike private tilstelninger.

Og har du ikke plass til overnattingsgjester i egen leilighet, kan du innlosjere dem i et eget frittliggende soverom med bad.

På Varbak Vju skal du kunne bo uansett alder og livsfase. Her skal du kunne residere og feriere. Med utsikt til et godt liv …

Omkostninger

4 550 000,- (Prisantydning)
0,- (Andel av fellesgjeld)

Omkostninger:
10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
240,- (Pantattest kjøper – lagt ut av megler)
500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
500,- (Tingl.gebyr skjøte)
113 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 550 000,00))

128 190,- (Omkostninger totalt)

4 678 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Overtakelse

Etter avtale med megler.

Innhold

Stue/kjøkken, soverom, walk-in, bad, vaskerom/teknisk rom og gang.
Medfølger også p-plass i parkeringskjeller og sportsbod.

På Varbak Vju skal du kunne å slappe av og hygge deg alene og sammen med andre. Selve hjertet i bygget er et fellesområde i første etasje på hjørnet mot Gabriel Lunds gate. Her ønsker vi å skape et pulserende og levende bomiljø. Et sted du kan stikke innom og lesedagens aviser. Der du kan kose deg alene i solen med en kaffekopp eller nyte selskapet fra hyggelige naboer. Og som du kan leie når du vil markere runde år eller invitere til familiefest.

Lokalet på 38,5 kvadratmeter vil ha alle nødvendige fasiliteter, inkludert kjøkken og eget toalett. Rett utenfor ligger en felles terrasse på 66 kvadratmeter, der det blir tilrettelagt for grilling og annen sosial hygge.

I samme etasje ligger et frittliggende soverom med bad som beboerne kan benytte til innlosjering av overnattingsgjester.

Også på den andre siden av bygget, over parkeringshuset, er det opparbeidet felles uteområder. Det perfekte sted å samle gode venner og vise dem byens beste utsikt!

Standard

Stue: 1-stavs eikeparkett på gulv, gips på vegg og i tak. Delvis åpen løsning til kjøkkenet.

Kjøkken: 1-stavs eikeparkett på gulv, gips på vegg og i tak. Mørk kjøkkeninnrednig fra Strai med flislagt backsplash fra benkeplate til overskap. Dette kjøkkenet kjennetegnes av stram design og funksjonelle, glatte overflater.
Strai Kjøkken er en norsk heleid familiebedrift med stolte tradisjoner tilbake til 1929, og er en av Norges fremste produsenter av kjøkken, bad og garderobe.

Bad: 60×60 fliser fra modena på gulv og på vegg, gips i tak. Vegghengt wc, servant og dusj på gulv.

Walk-in-closet: 3-stavs eikeparkett på gulv, gips på vegg og i tak.

Vaskerom/teknisk: Belegg på gulv, gips på vegg og i tak.

Sov: 3-stavsparkett på gulv, gips på vegg og i tak. Romslig soverom med tilgang til bad via walk-in og vaskerom. Flott sjøutsikt.

Gang/ inngangsparti: Flislagt inngangsparti og gang, gips på vegg og i tak.

Støpt terrasse: terrasse på totalt 29 kvm.

Beskrivelse av tomt

På fremsiden av bygget (over parkeringshuset), er det opparbeidet flotte, felles uteområder med interne gangveier, sittegrupper og plantekasser. Det perfekte sted å samle gode venner og vise dem byens beste utsikt! Det er også felles uteområder på baksiden og ifm fellesrommet.

Tomten er totalt Ca. 3.983 kvm. Dette inkuderer tomten ved nordsiden av bygget. Denne er seksjonert som snr 39 seksjonering. Denne eies av utbygger og vil kunne bli fradelt på et senere tidspunkt. Sameie har ingen rettigheter i denne tomten. Parsellen som fradeles er ca 8-900.
kvm, dvs sameiets tomt etter fradeling blir ca 3 da.

Oppvarming

Varmekabler.

Parkering

Parkering i byggets parkeringskjeller.
Det blir gjesteparkeringsplasser langs bygget ved inngangspartiet.
Elbil-lader med høy kapasitet kan installeres på biloppstillings-plass hvis ønskelig. LRE Elektro må brukes som installatør. Fastpris er kr. 26.500, .

Midlertidig brukstilatelse og ferdigattest

Det foreligger ferdigattest per 18.12.2023.

Adgang til utleie

Eier har full råderett over boligen, og kan fritt leie ut hele eller deler av denne. Iht. bestemmelser i lov om eierseksjoner av 2017 har sameiet adgang til å begrense omfang av kortidsutleie.

Budgivning

Budgivning i forbrukerforhold

Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke Gi bud -knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.

Budgivning utenfor forbrukerforhold

Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke Gi bud -knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.

Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

Ansvarlig megler

Bjørn Skjæveland

Adresse

Varbakgaten 35, leil. 105 - 4550

Farsund, Norge