Fint beliggende del av tomannsbolig på utsiktstomt med garasje.

Kjørestad terrasse 35

461_e8f3ed3d-2752-442c-8878-21e93dd6839a.jpg

Boligtype

Tomannsbolig

Eieform

Eier (Selveier)

Soverom

Prisantydning

kr 3 490 000,–

Liker du denne boligen?

Kontakt megler i dag

Om eiendommen

Velkommen til Kjørestad terrasse 35!

Flott nyere bolig – moderne og pent innredet.
– God planløsning.
– Godt utstyrt Designa-kjøkken med integrerte hvitevarer.
– Stor stue, med mulighet for innredning i soner.
– Loftstue/Tv-stue.
– 3 soverom.
– Romslig og tidløst innredet bad.
– Solrik og lun terrasse med utsikt.
– Garasje med automatisk portåpner.
– Rom for lagring.

Meld deg på visning! Velkommen!

Beliggenhet

Beliggende i det populære Kjørestad boligområde på en flott utsiktstomt. Området er meget barnevennlig, solrikt, lunt og sydvendt. Stor lekeplass i området.

Fra eiendommen er det kort gange til barne- og ungdomsskolen. Det er kort vei til flere fine turområde som bl.a. Varbak som er et attraktivt turområde med turstier og flotte utsiktspunkter. I en radius på ca. 1 km finner man barnehager, balløkke, Farsund sentrum med alle servicefasiliteter, Amfi kjøpesenter, Ekko kulturhus, båthavnen og Badehuset.

Innhold

U.etasje: Garasje og sportsbod
1.etasje: Vindfang, stue og kjøkken, wc og bod/ teknisk rom innredet til vaskerom
2. etasje: Loftstue, bad og 3 soverom.

Nyere del av tomannsbolig med gjennomgående god standard. Boligen er delikat innredet med laminat og belegg på gulv. Glatte veggflater (plater) malt i moderne og harmoniske fargetoner. Downlights med LED i flere rom.

I boligen er det i dag innredet med to stuer, en dagligstue og en tv-stue/loftstue. Dagligstuen ligger i 1. etasje og er trivelig innredet. Her er det utgang til terrassen hvor man kan nyte utsikten mot fjorden og havet. samt nyte solen store deler av dagen. Gode vindusflater som gir godt med lys inn. Rommets utforming skaper en god atmosfære med mulighet for innredning i soner og det er plass til å møblere med langbord ved spesielle anledninger.

I 2. etasje ligger tv-stuen med plass til stor sofa hvor man kan nyte den flotte utsikten fra.

Kjøkkenet har en åpen, men naturlig avgrenset løsning fra stuen. Innredning fra Designa kjøkken i svart matt utførelse med alle hvitevarer integrert. Vinskap, stekeovn og kompaktovn medfølger ikke. Praktisk koketopp med integrert ventilator. Kjøkkenet har en meget god oppbygning og gir rom for en god arbeidsplass.

Boligen er utstyrt med ett romslig bad og et praktisk toalettrom. Badet ligger i 2. etasje og er pent innredet med belegg med varmekabler på gulv og baderomsplater på vegg. Badet er innredet med baderomsinnredning, dusjnisje og toalett, samt opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. God plass på bad til tørkestativ og stellebord. Praktisk toalettrom i 1. etasje ved entréen.

Det er totalt 3 soverom som ligger i 2. etasje.

Utvendig bod med adkomst fra carporten.

Standard

Tilstandsrapport basert på innholdskrav til forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.

Tilstandsrapporten er utarbeidet av John Terje Knutsen den 23.02.2024, og er gyldig i 1 år etter befaringsdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon: Tomannsbolig – Byggeår: 2021. Boligen på Kjørestad Terrasse 35 er en del av en tomannsbolig med garasje i kjeller, hovedetasje og 2. etasje. Bygget ble oppført i 2020 og ble ferdigstilt i 2021. Bygget fremstår i godt teknisk stand og det er lite å sette fingeren på. Viser for øvrig til rapportens enkelte punkter som må nøye gjennomgås.

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2: Ingen

Tilleggsinfo: Dokumentasjon på radonsperre er fremlagt.

Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Adkomst

Fra Farsund sentrum kjør mot Farsund Fjordhotell. Ta til høyre inn i Skipperveien, og følg veien innover og ta opp til høyre til Kjørestad terrasse. Boligen ligger på høyre side et stykke inn på veien og er merket med Til Salgs-plakat fra Sørmegleren.

Diverse

Boligen er en del av et boligsameie. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Sameiet har ingen aktiv forretningsførsel, og har ikke utarbeidet regnskap, budsjett og husordensregler.

Parkering

På egen tomt og i garasje med automatisk portåpner.

Tomt

Felles tomt i sameiet. Tomten er delt opp slik seksjoneringen/vedtektene viser.

Regulering

Eiendommen er regulert til Boligbebyggelse-frittliggende småhusbebyggelse , tilhører reguleringsplan Detaljregulering for Kjørestad, datert 26.10.2017. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Ansvarlig megler

Anita Cecilie Gabrielsen

Adresse

Kjørestad terrasse 35 - 4550

Farsund, Norge