Flott enebolig med garasje på solrikt beliggende utsiktstomt.

Øykjestøveien 15

008_1196303256.jpg

Boligtype

Enebolig

Eieform

Eier (Selveier)

Soverom

Prisantydning

kr 6 100 000,–

Liker du denne boligen?

Kontakt megler i dag

Om eiendommen

Velkommen til Øykjestøveien 15!

Enebolig med garasje beliggende ca. 4 km fra Lyngdal sentrum.

Boligen inneholder blant annet hall, stue, kjøkken med allrom, 2 bad, 3 soverom og loftstue.

Pent opparbeidet tomt med beleggningsstein og hageanlegg med paviljong.

Garasje med automatisk portåpner.

Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til med fantastisk utsikt over Rosfjorden og har gode solforhold. Boligen ligger i et etablert boligområde ca. 4 km fra Lyndal sentrum. Kort vei til populære Sørlandsbadet og strand på Rosfjord. Lekeplasser like i nærheten og en rekke turmuligheter i området.

Innhold

Primærrom: 167 kvm, Bruksareal: 200 kvm Sekundærrom: 33 kvm.
Bra. pr. etasje: 1. etg. 163 m² – loft 37 m².

P-rom inkl:
1. etasje: Hall, 2 bad, vaskerom, kjøkken, stue, gang og 2 soverom.
Loft: Stue og soverom.
S-rom inkl.:
1. etasje: Garasje.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Standard

Bolig med gjennomgående normal standard. Gulv er belagt med laminat, fliser og tepper. Veggene er bekledd med fliser og malte plater.
Boligen har en god atmosfære med god planløsning og store rom.

Lys og luftig stue malt i moderne fargetoner med ekstra takhøyde. Store vindusflater gir godt med dagslys og flott utsikt mot Rosfjorden og området rundt. Gjennomgående peisovn mellom stue og kjøkken for varme og kos på kalde dager. Fra stuen er det utgang til platting og plen.

Kjøkken med allrom som har god plass til spisemøblement. Kjøkkeninnredning fra Ikea med integrerte hvitevarer, disse medfølger handelen.

Boligen har to flislagte bad med gulvvarme. Bad 1 er innredet med dobbel baderomsinnredning, vegghengt toalett og badekar. Bad 2 er innredet med baderomsinnredning, vegghengt toalett og dusjhjørne.

Det er tre soverom i boligen, fordelt med to i 1. etasje og ett i loftsetasjen.

Loftstue med flere bruksmuligheter og utgang til en flott takterrasse.

Garasje med automatisk portåpner.
___

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Severinsen Takst AS den 16.10.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:

TG2 AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK:
Utvendig > Nedløp og beslag
Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Takrenner har punktvise lekkasjer. Takrennene har lekkasjer i flere av skjøtene. Taknedløp på fremsiden har ført til unødig fuktbelastning på kledning og takvann bør ledes bort fra bygningen. Det er rust i renner og på beslag.

Utvendig > Kledning ved nedløpsrør
Det er avvik: Det er mykt treverk ved taknedløp på fremsiden av huset. Årsaken er at nedløp ikke er ledet bort fra husvegg.

Utvendig > Rekkverk
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.

Utvendig > Utvendige trapper
Det er avvik: Utvendige trapper skal etter dagens regelverk har rekkverk/håndrekke på begge sider.

Innvendig > Overflater – Sprekk i veggplate stue
Det er avvik: Det er sprekk i veggplate over vindu i stua i hovedetasje.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tidligere eier opplyser at det ble lagt ned rør under gulvstøp som er ført opp på loft i tilfelle det skulle bli nødvendig med radontiltak.

Innvendig > Innvendige trapper
Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Det mangler håndløper på en side i trappeløp.

Våtrom > Silikonfuger i hjørner > Bad
Det er avvik: Det er bobler og fremmedlegemer i fugene og de er ikke særlig pene.

Våtrom > Vegg bak vaskekum > Vaskerom
Det er avvik: Det er ikke fuktbestandige materialer i våtsonen ved vaskekum. Løsningen eller byggematerialet er uegnet.

Kjøkken > Sokkel på kjøkken > Kjøkken
Det er avvik: Sokkel på kjøkken har småskader og er moden for utskifting.

Tekniske installasjoner > Varmesentral
Mer enn halvparten av forventet brukstid på varmesentral er oppbrukt.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Adkomst

Fra Lyngdal sentrum: Følg Agnefestveien mot Rosfjord, hold til venstre inn på Rosnesveien mot Korshamn. Etter ca. 2 km ta til høyre inn på Solheiveien og følg veien oppover i feltet. Ta til høyre inn på Øykjestøveien og følg denne i ca. 250 m. Boligen ligger på venstre side og er merket med salgsskilt fra Sørmegleren.

Parkering

I garasje og på egen tomt.

Tomt

Pent opparbeidet tomt med beleggningsstein i innkjørsel/tun, det er lagt varmekabler i gangstien fra garasje til inngangsparti . Hage med diverse beplantning, steinmur i front med glassrekkverk. I hagen er det oppført en paviljong.

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse, en del av tomten er avsatt til friluftsformål iht. reguleringsplan for Ytre Skomrak datert 02.08.1982. Eiendommen grenser i øst mot en ubebygd tomt og bebyggelse må forventes her. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Ansvarlig megler

Anita Cecilie Gabrielsen

Adresse

Øykjestøveien 15 - 4580

Lyngdal, Norge