Kvinesdal/ Askvegen – Praktisk og lettstelt leilighet m/ 2 soverom. Carport. Gåavstand til sentrum

Askvegen 11M

211_1461974921.jpg

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

Soverom

Prisantydning

Solgt

Liker du denne boligen?

Kontakt megler i dag

Kort om eiendommen

Vi har for salg en praktisk og fin leilighet like ved Liknes sentrum. Leiligheten er flott innredet og malt i moderne farger.
Den inneholder 2 soverom, har åpen løsning mellom kjøkken og stue som gjør at det oppleves luftig og romslig. Bad med opplegg til vaskemaskin og plass til tørketrommel. Det er både en innvendig og en utvendig bod. Fra stuen er det utgang til platting i front med beleggningstein og skillevegg, samt busker i front som gjør uteområdet mer usjenert.

Medfølger også parkering i felles carport.

Rett nedenfor ligger Kvinabadet og Kvinaparken som byr på mange fine rekreasjonsmuligheter. Gåavstand til Liknes sentrum med alle fasiliteter. Kort til skoler og barnehager.

Boligen passer perfekt for både unge og eldre. Her er det lave fellesutgifter og ingen fellesgjeld.

Beliggenhet

Leiligheten har en meget sentral beliggenhet like ved Kvinabadet og Kvinaparken. Det er en kort spasertur over broen til Liknes sentrum med alle fasiliteter. Skoler og barnehage er også like i nærheten.

Adkomst

Fra Liknes sentrum, ta inn på 465 retning Øye. Over Farbroen, ta til høyre inn på Farvegen, og ta så umiddelbart til høyre inn på Gullestadvegen. Følg denne til du ankommer Askvegen på venstre side. Ta inn på Askvegen. Eiendommen ligger på venstre side. Se skilting fra Aktiv Eiendomsmegling.

Omkostninger

1 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper – lagt ut av megler)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
49 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000,00))

62 792,- (Omkostninger totalt)

2 052 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Overtakelse

Kjøper vil ikke ha tilgang til eiendommen i perioden mellom budaksept og overtakelse.
Overtakelse etter nærmere avtale med selger.

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.

Innhold

Gang, stue med åpen løsning til kjøkken. 2 soverom, bad og bod.

Standard

Leiligheten holder en god standard. Varmekabler i gulv i gang, på bad og stue. Det er nylig installert varmepumpe i stue og bygget er nylig malt utvendig.
Sikringsskapet er plassert i gangen og har merkede kurser.
Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør) med tilhørende fordelerskap i bod/teknisk rom. Leiligheten har balansert ventilasjon. Selve enheten er plassert i bod/teknisk rom.

Gang: parkett på gulv med varmekabler, malte slette vegger og himling.

Bad: belegg på gulv med oppkant og elektriske varmekabler. Våtromsplater på vegger og en malt slett himling. Rommet har innredning med nedfelt servant, toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken/stue: parkett på gulv, malte slette vegger og himling. Kjøkken har innredning med slette fronter og benkeplate i lys eik. Integrerte hvitevarer som medfølger salget.

Soverom: parkett på gulv, malte slette vegger og himling. Begge soverom har garderobeløsning.

I tillegg medfølger det plass i felles carport og utvendig bod like ved inngangsparti.

Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.

Forhold som har fått TG3: INGEN

Forhold som har fått TG2 – Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.
Konsekvens/tiltak: Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift.

Beskrivelse av tomt

Fint opparbeidet med belegningsstein ved inngangsparti og uteområde. Uteområdet har blant annet utgang fra stuen, og er tilbaketrukket med tak. Det er plantet en hekk for avskjerming.

Diverse

Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.

Oppvarming

Varmekabler og varmepumpe.

Byggemåte / Konstruksjon

For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 24.08.2023 av Torleif Fjellestad for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

Parkering

Parkering i carport.

Midlertidig brukstilatelse og ferdigattest

Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Budgivning

Budgivning i forbrukerforhold
Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke Gi bud -knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.

Budgivning utenfor forbrukerforhold
Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke Gi bud -knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.

Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

Ansvarlig megler

Marita Lervik

Adresse

Askvegen 11M - 4480

Kvinesdal, Norge