Kvinesdal/ Hetleskeid – Moderne halvpart av flott tomannsbolig! Trappefri adkomst, solrik veranda og carport.

Øvre Hetleskeid 7

860_748630528.jpg

Boligtype

Tomannsbolig

Eieform

Eier (Selveier)

Soverom

Prisantydning

Solgt

Liker du denne boligen?

Kontakt megler i dag

Kort om eiendommen

Vi har for salg en halvpart av en horisontaldelt moderne tomannsbolig! Boligen ble bygget i 2016, den ligger i 2 etasje med trappefri adkomst.
Her har du usjenert og solrik terrasse, carport med praktisk bod og separat vaskerom.

Leiligheten inneholder: to soverom, stue/kjøkken, bad, bod og vaskerom.
Det er høyt under taket i kjøkken og stue samt store vindusflater som gjør at leilighetene føles svært luftig og romslig. Fra kjøkken er det utgang til terrasse. Boligen har varmepumpe i stue og varmekabler i gulv på bad og vaskerom.

Sentral beliggenhet med gåavstand til både Liknes sentrum, Tyssen samt barnehage og skoler. Badeplasser og flotte turområder like ved.

Beliggenhet

Tilbaketrukket men svært sentral beliggenhet. Her har du gåavstand til sentrum, barnehager, skoler samt tyssen/ industriområdet. Gode turmuligheter og flotte badeplasser like ved.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

Omkostninger

2 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper – lagt ut av megler)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
57 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 300 000,00))

74 542,- (Omkostninger totalt)

2 374 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Overtakelse

Overtakelse etter nærmere avtale med selger.

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.

Innhold

Gang, stue/kjøkken, 2 soverom, bad, vaskerom og utvendig bod.

Standard

Boligen holder en gjennomgående god standard.

Gang:
Takess, malte vegger og laminat på gulv.

Stue/ kjøkken:
Takess, malte vegger og laminat på gulv. Det er åpent fra gang inn til stue og åpen løsning mot kjøkken. Kjøkkenkrok som er praktisk plassert slik at det er god plass til både sitte og spisegruppe. Kjøkken har integrerte hvitevarer som medfølger slaget. Store vindusflater på kjøkken og skyvedør ut til romslig terrasse. Varmepumpe i stue. Vi gjør oppmersom på at lampe i tak på kjøkken ikke medfølger salget.

Soverom 1:
Takess, malte vegger og laminat på gulv. Hovedsoverom er lyst og romslig med grei garderobe.

Soverom 2:
Takess, malte vegger og laminat på gulv. Gjesterom/ soverom 2 med garderobe.

Bad:
Takess, baderomsplater på vegger og belegg på gulv med varmekabler. Her er dusj på gulv med innsvingbare dører. Wc og servant med innredning.

Vaskerom:
Takess, baderomsplater på vegger og belegg på gulv med varmekabler. Praktisk vaskerom i tilknytning til bad. Her er plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Utslagsvask og enkel tilgang til ventilasjonsanlegg.

Bod:
Takess, malte vegger og laminat på gulv. Innvendig bod/ garderoberom som er greit plassert like ved inngangsparti.

Det medfølger også en grei bod ved carport.

Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Det er ikke påvist noen punkter som har fått TG 2 og/ eller TG 3.

Beskrivelse av tomt

Fellestomt. Innkjørsel/ tun er asfaltert. Tomten ligger solrikt og fint til med usjenert uteområde. Gode parkeringsmuligheter

Diverse

Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

Oppvarming

Varmekabler på bad og vaskerom. Varmepumpe i stue.

Parkering

I carport samt egen gårdsplass.

Midlertidig brukstilatelse og ferdigattest

Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 17.09.2017. Ferdigattest er vedlagt i salgsoppgave

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Budgivning

Budgivning i forbrukerforhold
Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke Gi bud -knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.

Budgivning utenfor forbrukerforhold
Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke Gi bud -knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.

Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

Adresse

Øvre Hetleskeid 7 - 4480

Kvinesdal, Norge