Lys og lettstelt leilighet m/alt på ett plan!

Løvikgaten 5C

843_1647142725.jpg

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

Soverom

Prisantydning

Solgt

Liker du denne boligen?

Kontakt megler i dag

Kort om eiendommen

Leiligheten har en rolig beliggenhet på Sundesiden – og har kort gangavstand til brygge og sjø samt det aller meste bysentrum har å by på!

Boligen ligger i 1. etg. i leilighetsbygg med trappefri adkomst rett inn fra inngangsplanet. Bygget består av 6 leiligheter som ble bygget i 2007. Leiligheten er lys, lettstelt og pent brukt samt fremstår som i god stand. Gulvene er belagt med parkett og fliser på bad.
Boligen inneholder vindfang, romslig stue m/åpen kjøkkenløsning, bad, vaskerom og 2 soverom – i tillegg til bod i kjeller.

Vel møtt til hyggelig visning!

Beliggenhet

Fint beliggende på Sunde med gåavstand til bykjernen, brygge og sjø!

Her bor en sentralt, men allikevel tilbaketrukket i rolige omgivelser. Her har du nærhet til bykjernen med sine koselige nisje-butikker, kafèer, bakeri og restauranter langs bryggekanten samt populære utesteder.
Handlesenteret Amfi, med sitt utvalg av bl.a. klesbutikker, apotek og matbutikker, ligger også like i området. Videre byr byen på et nyere flott kulturhus m/ulike musikk – og teaterforestillinger, kinosal og bibliotek. Like ved eiendommen finner du byens "grønne lunge"; vakre Sundeparken. En liten sykkeltur unna finner du populær badestrand på Grønnes.

Innhold

Leiligheten går over ett plan og inneholder følgende:

1. etg
P-rom: Vindfang, stue m/åpen kjøkkenløsning, bad, vaskerom og 2 soverom.

I tillegg følger en bod i kjeller på ca 5 kvm.

Tomt

Tomta er opparbeidet med asfaltert gårdsrom. Belegningsstein og prydbusker foran inngangsparti. Terrassen er belagt med heller.

Byggemåte

Beskrivelse av byggemåte; Se eiendommens tilstandsrapport.

Standard

Boligen fremstår som i godt vedlikeholdt og i god stand.

Entré/gang: Velkommen inn! Trivelig gang med fin plass til anheng av ytterklær og sko.

Stue: Stua har flere store vinduer som slipper inn mye naturlig lys. Her har du god plass til både sofa-møblement og spisebord. Fra stua er det utgang til overbygd terrasse med utelys.

Kjøkken: Klassisk og funksjonell kjøkkeninnredning. Gulv i kjøkken og stue er belagt med parkett, kombinert med lyse vegger og tak.

Soverom: Begge soverommene rommer fin plass til dobbeltseng og garderobeskap.

Bad og vaskerom: Bad med dusjdører, vegghengt wc og servant m/over- og underskap. Fliselagt gulv. Vaskerom er innredet med opplegg til vaskemaskin og seksjon med skyllekar. Fliselagt gulv.

Kort oppsummert:
* Parkering på fast utvendig parkeringsplass
* Trappefri adkomst rett inn fra inngangsplanet
* Alt på ett plan
* 2 soverom og stue m/åpen kjøkkenløsning
* Bad/wc og vaskerom
* Parkett på samtlige gulv. Fliselagt gulv på bad og vaskerom
* Avtrekksanlegg m/avtrekk fra vaskerom, gjestetoalett, bad og kjøkken

I tråd med Forbrukertilsynets gjeldende veileder for markedsføring av boliger skal all vesentlig informasjon om boligen fremheves i salgsoppgaven. Nedenfor gjengis derfor i stikkordsform de avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG2) eller 3 (TG3). Det presiseres likevel at hele salgsoppgaven inklusiv tilstandsrapporten, selgers egenerklæring og andre vedlegg må gjennomgås nøye. Dette fordi forhold som er beskrevet i salgsdokumentene ikke kan påberopes som mangler.

TG2 Avvik som kan kreve tiltak
* Vindusforinger innvendig
* Bad; Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet.
* Vaskerom; Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet.

Oppvarming

Vannbåren varme i alle gulv, med termostat i alle rom.

Energimerking

Denne bolig er energimerket. På en skala fra A til G, der A er best, har denne bolig oppnådd D.
Kopi av energiattest kan fås ved henvendelse til megler.

Adkomst

For veibeskrivelse henvises det til vedlagte kart i salgsoppgaven. Det vil bli skiltet med EiendomsMegler 1-skilt ved fellesvisning.

Parkering

Parkering på utvendig parkeringsplass.

Boligselgerforsikring

Selgeren har kjøpt boligselgerforsikring fra Fremtind forsikring. Forsikringen dekker selgerens økonomiske ansvar hvis du oppdager feil eller mangler som omfattes av avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra kjøpers overtagelse av eiendommen og varer i fem år. I tillegg dekker forsikringen perioden mellom budaksept og overtagelse begrenset til 12 måneder. Forsikringsdekningen er begrenset til salgssum, maksimalt 14 millioner kroner. For kombinasjonseiendommer gjelder forsikringen kun for boligdelen. Se nettsidene til Sparebank 1 for mer informasjon om hva forsikringen dekker og hvilke begrensninger som gjelder.

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger. Vær vennlig å angi ønsket overtagelsesdato i vedlagte budskjema.

Vedtekter

Interessenter forplikter seg til å gjøre seg kjent med vedtekter og eventuelle husordensregler. Kopi av disse foreligger hos megler.

Ferdigattest / Brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest den 25.04.2012. At slike tillatelser/ attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. Informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller interessenter. Budgiver må legitimere seg med kopi av legitimasjon og underskrift. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Megler skal sende skriftlig varsel om bud og budforhøyelser til budgiver, selger og interessenter. Aksept av bud skal sendes skriftlig til budgiver og selger. Budgiver kan benytte budskjema, elektronisk budgiving, skannet budskjema sendt på mail eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform, f.eks. App er i forbindelse med budgivningen. Konferer med megler.

Megler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes teknisk feil. Under budrunden kan akseptfristene kortes inn ved mottakelse av nye bud. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere og kjøper meddeles aksept innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud fremkommer til megler.

Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles av megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. ligger vedlagt i salgsoppgaven eller kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Adresse

Løvikgaten 5C - 4405

Flekkefjord, Norge