Pen og lettstelt leilighet nær sentrum! Heis i bygget og fast parkeringsplass!

Ueneskleiva 5

327_2068151824.jpg

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

Soverom

Prisantydning

Solgt

Liker du denne boligen?

Kontakt megler i dag

Kort om eiendommen

Leiligheten ligger i 2. etasje i et leilighetskompleks på Frydenlund.

Her har du lys stue med store vindusflater og gode møbleringsmuligheter, klassisk kjøkkeninnredning m/åpen løsning mot stue, flott bad m/wc, dusj og servant med store, dype skuffer, vaskerom m/skyllekar og 2 soverom – samt stor balkong. I tillegg medfølger utvendig sportsbod.
Parkering på fast oppmerket plass, samt gjesteparkering.

Fra eiendommen har du kort gangavstand til bysentrum med sitt utvalg av kafèer, bakeri og restauranter v/bryggekanten samt koselige nisjebutikker. Videre har du handlesenteret Alti like i nærheten. Ønsker du tur i skog og hei, er ikke Rauliheia heller langt unna med flotte og idylliske tur- og rekreasjonsområder, lysløype og fantastisk utsiktspunkt.

Velkommen til visning!

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til på Frydenlund. Herfra har du kort gangavstand til bysentrum med sitt utvalg av kafèer, bakeri og restauranter v/bryggekanten, bystrand, koselige nisjebutikker og utesteder samt handlesenteret 'Alti'. Videre er det fin gang- og sykkelsti til treningssenter og populær sandstrand på Grønnes. Like bak ligger Uenes hvor du bl.a. finner fotballstadion, flerbrukshall, ungdomskole og videregående skole.

Ønsker du tur i skog og hei, er ikke Rauliheia langt unna med flotte og idylliske tur- og rekreasjonsområder, lysløype og fantastisk utsiktspunkt.

Innhold

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder følgende planløsning:

P-rom
Gang, stue, kjøkken, bad, vaskerom og 2 soverom.
S-rom: Bod

I tillegg medfølger utvendig sportsbod på ca 5 kvm.

Tomt

Stor, overbygd balkong med grei plass til utemøbler.

Byggemåte

Beskrivelse av byggemåte er hentet fra eiendommens tilstandsrapport.

Standard

Iht. avholdt boligsalgsrapport, fremkommer følgende beskrivelse av leiligheten:
"Leiligheten på Ueneskleiva 5 ligger i 2. etasje på et større leilighetsbygg med tre etasjer som ble oppført i 2000.
Leiligheten har adkomst fra bakkeplan på baksiden av bygget. Innvendig er det registrert mindre slitasje på overflater, som løs tapet og knatt i laminat. Enkelte dører tar i karm og må justeres.
Vaskerom har motfall fra sluk, det vil si at sluken ligger på et høyere punkt en resten av gulvet. Det er også påvist brudd i belegg rundt rørføringer.
Badet har blitt pusset opp, men arbeidet er ikke faglig utført. Det er sprang mellom fliser og membran i sluk er ikke tett. Badet står for full utskiftning.
Drensrør fra vannskap er blokkert og må åpnes. Lysarmatur på kjøkken over vask, har brudd og må skiftes ut. Viser for øvrig til rapportens enkelte punkter som må nøye gjennomgås".

I tråd med Forbrukertilsynets gjeldende veileder for markedsføring av boliger skal all vesentlig informasjon om boligen fremheves i salgsoppgaven. Nedenfor gjengis derfor i stikkordsform de avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG2) eller 3 (TG3). Det presiseres likevel at hele salgsoppgaven inklusiv tilstandsrapporten, selgers egenerklæring og andre vedlegg må gjennomgås nøye. Dette fordi forhold som er beskrevet i salgsdokumentene ikke kan påberopes som mangler.

TG3 Store eller alvorlige avvik
* Vaskerom;
* Bad
* Vannledninger
* Elektrisk anlegg

TG2 Avvik som kan kreve tiltak
* Veggkonstruksjon
* Innv. overflater
* Radon
* Innv. dører
* Vaskerom
* Bad
* Kjøkken

TG2 Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
* Balkong

For øvrig nevnes:
* Vannbåren varme i gulv og radiatorvarme via fellesanlegg
* Stor balkong m/overbygg
* Lys stue med store vindusflater
* Klassisk kjøkkeninnredning m/åpen løsning mot stue
* Pent bad m/wc, dusj og servant m/dype skuffer
* Vaskerom m/skyllekar
* 2 soverom
* Utvendig sportsbod
* Fast parkeringsplass

Oppvarming

Boligen har vannbåren varme i gulv og radiatorvarme via fellesanlegg. For øvrig elektrisk.
Leiligheten har installert pipe, men er ikke tilknyttet ildsted.

Adkomst

For veibeskrivelse henvises det til vedlagte kart i salgsoppgaven. Det vil bli skiltet med EiendomsMegler 1-skilt ved fellesvisning.

Parkering

Parkering på fast oppmerket plass, samt gjesteparkering. Plassene er ikke vedtektsfestet eller fastsatt i seksjoneringen.

Boligselgerforsikring

Selgeren har kjøpt boligselgerforsikring fra Fremtind forsikring. Forsikringen dekker selgerens økonomiske ansvar hvis du oppdager feil eller mangler som omfattes av avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra kjøpers overtagelse av eiendommen og varer i fem år. I tillegg dekker forsikringen perioden mellom budaksept og overtagelse begrenset til 12 måneder. Forsikringsdekningen er begrenset til salgssum, maksimalt 14 millioner kroner. For kombinasjonseiendommer gjelder forsikringen kun for boligdelen. Se nettsidene til Sparebank 1 for mer informasjon om hva forsikringen dekker og hvilke begrensninger som gjelder.

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger. Vær vennlig å angi ønsket overtagelsesdato i vedlagte budskjema.

Vedtekter

Interessenter forplikter seg til å gjøre seg kjent med vedtekter og eventuelle husordensregler. Kopi av disse foreligger hos megler.

Ferdigattest / Brukstillatelse

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse den 25.10.2001. At slike tillatelser eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. Informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller interessenter. Budgiver må legitimere seg med kopi av legitimasjon og underskrift. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Megler skal sende skriftlig varsel om bud og budforhøyelser til budgiver, selger og interessenter. Aksept av bud skal sendes skriftlig til budgiver og selger. Budgiver kan benytte budskjema, elektronisk budgiving, skannet budskjema sendt på mail eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform, f.eks. App er i forbindelse med budgivningen. Konferer med megler.

Megler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes teknisk feil. Under budrunden kan akseptfristene kortes inn ved mottakelse av nye bud. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere og kjøper meddeles aksept innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud fremkommer til megler.

Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles av megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. ligger vedlagt i salgsoppgaven eller kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Adresse

Ueneskleiva 5 - 4405

Flekkefjord, Norge