Rasvåg Terrasse – Lekker ny endeleilighet med flott sjøutsikt og carport! Ingen boplikt! Stor terrasse!

Rasvågveien 266A, 4432 HIDRASUND

937_414502730.jpg

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

Soverom

Prisantydning

Solgt

Liker du denne boligen?

Kontakt megler i dag

Beliggenhet

Endeleilighet som ligger på bakkeplan med trappefri adkomst. Fra stuen og terrassen har man en nydelig utsikt utover Rasvåg og sjøen, hvor man kan følge med på båttrafikken. Fra leiligheten er det en liten spassertur ned til Rasvåg med dagligvareforretning.

Adkomst

Kjør mot Rasvåg og følg Rasvågveien 4132. Ta til høyre mot leiligheten, rett etter avkjørsel til Hummerås (som ligger på venstre side). Se skilting fra Aktiv Eiendomsmegling.

Omkostninger

3 050 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Panteattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
76 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 050 000,-))

87 792,- (Omkostninger totalt)

3 137 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

Kort om eiendommen

Vi har en ny, moderne endeleilighet for salg i Rasvåg på Hidra. Leiligheten er fra 2018 og ligger på bakkeplan med trappefri adkomst. Leiligheten har meget god standard med carport, utvendig bod, parkettgulv, gulvvarme og glassrekkverk på terrasse. Leiligheten inneholder entre/ gang med god plass. To soverom med god størrelse. Stort bad/ wc med dusj. Teknisk rom med lagringsplass. Kjøkken med åpen løsning til stor stue med skyvedør til terrassen. Fra terrassen og stuen har man en nydelig utsikt utover idylliske Rasvårg og sjøen. Her kan man sitte å følge med på skipstrafikken. Fra leiligheten er det bare en kort spassertur til Rasvåg med dagligvareforretning. Dette er en lettstelt leilighet som leveres nøkkelklar, og har lave omkostningsavgifter.

Velkommen til visning.

Innhold

Vi har en ny, moderne endeleilighet for salg i Rasvåg på Hidra. Leiligheten er en del av ett nytt prosjekt fra 2018 og ligger på bakkeplan med trappefri adkomst. Her kan du gå tørrskodd fra carporten til leiligheten.

Leiligheten har meget god standard med carport, utvendig bod, parkettgulv, vannbåren varmeanlegg, ventilasjonsanlegg og glassrekkverk på terrasse. Leiligheten inneholder entre/ gang med god plass. To soverom med god størrelse. Stort bad/ wc med dusj. Teknisk rom/innvendig bod med lagringsplass. Kjøkken med åpen løsning til stor stue med skyvedør til terrassen. Fra terrassen og stuen har man en nydelig utsikt utover idylliske Rasvårg og sjøen/havet. Her kan man sitte å følge med på skipstrafikken!

Fra leiligheten er det bare en kort spassertur til Rasvåg med dagligvareforretning. Dette er en lettstelt leilighet som kan leveres nøkkelklar.

Det er ingen boplikt så leiligheten kan brukes for både fastboende og som fritidsleilighet!

Velkommen til visning

Standard

Leiligheten holder meget god standard med varme i gulv og glassrekkverk på veranda. Det er overbygd tak ved inngangspartiet, og like ved er det en utvendig bod med god lagrinsplass.

LEILIGHET:

Entre/ gang:

Malt tak, malte plater på vegger og parkett på gulvet. I entreen er det god hengeplass til yttertøyet.

Soverom 1:

Malt tak, malte plater på vegger og parkett på gulvet. Stort soverom.

Soverom 2:

Malt tak, malte plater på vegger og parkett på gulvet. Soverommet har god størrelse.

Bad/ wc:

Malt tak, baderomsplater på vegger og belegg på gulvet. Stort bad med vegghengt wc, dusj på gulv, servant og opplegg for vaskemaskin.

Teknisk rom:

Malt tak, baderomsplater på vegger og belegg på gulvet. Teknisk rom med mulighet for lagringsplass.

Kjøkken:

Malt tak, malte plater på vegger og parkett på gulvet. Åpen løsning til stue. Kjøkkeninnredningen er ikke satt inn. Dette er noe kjøper selv må ordne, eller avtales med selger om å sette inn. Selger dekker verdi kjøkkinnredning inntil 35000 kr.

Stue:

Malt tak, malte plater på vegger og parkett på gulvet. Stor stue med skyvedør til terrasse. Fra stuen er det nydelig utsikt utover Rasvåg og sjøen.

Det medfølger en utvendig bod og carport.

Beskrivelse av tomt

Fellestomt som er asfaltert . Det er overbygd tak mellom inngangspartiet og boden. Det er stort flott fellesområde oppe carportene. Det er heis opp til fellesområdene.

Parkering

Parkering i carport.

Budgivning

Budgivning i forbrukerforhold
Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke Gi bud -knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.

Budgivning utenfor forbrukerforhold
Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke Gi bud -knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.

Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

Ansvarlig megler

Bjørn Skjæveland

Adresse

Rasvågveien 266A, 4432 HIDRASUND - 4432

Hidrasund, Norge