Rekkehus m/nyere oppusset bad | Garasje | Nærhet til skoler og sentrum

Uenesveien 28D

632_192400977.jpg

Boligtype

Rekkehus

Eieform

Eier (Selveier)

Soverom

Prisantydning

kr 2 190 000,–

Liker du denne boligen?

Kontakt megler i dag

Kort om eiendommen

Uenesveien 28D ligger solrikt og familievennlig til i populært boligområde på Uenes! Herfra er det kort gangavstand til ungdom- og videregående skole, flerbrukshall, fotballstadion, fotballbinge og lekeplass etc. Videre har du nærhet til barneskole og sentrum med sitt utvalg av koselige nisjebutikker, kaféer, bakeri og uterestauranter langs ved bryggekanten.

Boligen går over 3 plan og fremstår i gjennomgående god stand. Første etasje inneholder gang, nyere oppusset flott bad og 2 soverom. I andre etasje har du lys stue og kjøkken m/klassisk innredning og integrerte hvitevarer. Fra stua er det utgang til veranda med levegg og markise. Kjelleretasjen inneholder bi-inngang, bad/vaskerom m/skyllekar, bod og 2 kjellerrom benyttet som soverom. Videre medfølger garasje i rekke.

Beliggenhet

Eiendommen ligger solrikt og familievennlig til i populært boligområde på Uenes! Like ved eiendommen ligger ungdom- og videregående skole, flerbrukshall, fotballbinge, klatrevegg, basketballbane og lekeplass – samt nærhet til Uenes stadion. Videre har du kort gangvei ned til barneskole og sentrum med sitt utvalg av koselige nisjebutikker, kaféer, bakeri og uterestauranter langs ved bryggekanten.

Innhold

2. etg
P-rom: Stue m/åpen kjøkkenløsning

1. etg
P-rom: Entré, gang, bad og 2 soverom.

Underetg
P-rom: Bi-inngang, bad/vaskerom og 2 kjellerrom benyttet som soverom.
S-rom: Bod

Kjelleren er innredet og omgjort uten byggemelding til kommunen og uten at nødvendig godkjennelse er gitt. Det er derfor ikke foretatt noen offentlig kontroll av byggearbeidene. Eiendommen selges slik den fremstår og selger påtar seg ikke ansvar for å byggemelde eller få godkjent omgjøringen nå i ettertid. Fra kommunen kan det komme reaksjoner overfor eier, ved f. eks krav om tilbakeføring eller krav om omsøking, ileggelse av overtredelsesgebyr mv. Kommunen kan kreve at dagens forskrifter og lovverk legges til grunn ved omsøking, disse setter bl. annet krav til takhøyde, lysflate, ventilasjon, rømningsvei, brannsikring, størrelse på uteareal, antall parkeringsplasser mv. Uavhengig av reaksjonsform fra kommunen, blir dette kjøpers ansvar og risiko siden boligen selges slik den fremstår. Arealet i kjelleren er målbart selv om det ikke er godkjent til varig opphold.

Tomt

Ved inngangsparti er det koselig, innegjerdet uteområde belagt med brostein og pent opparbeidet bed med prydbusker. Videre er det her montert frostfri utekran. Asfaltert nedkjørsel til fellesgarasje.

Byggemåte

Beskrivelse av byggemåte; Se eiendommens tilstandsrapport.

Standard

Iht. avholdt boligsalgsrapport, fremkommer følgende beskrivelse av eiendommen:
"Del av rekkehus i boligfelt ca. 1 km fra Flekkefjord sentrum. Boligen fremstår i normal stand med deler av innvendige overflater pusset opp i nyere tid.
I tillegg til bolig er det garasje på ca. 23m2 med bod i felles garasjeanlegg inkludert på eiendommen.
Rekkehuset er bygget i 1986 og fremstår solid bygget og i god stand.
Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i byggeåret. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da denne boligen ble bygget, og det må derfor påregnes et avvik i forhold til dagens standard.
Det vises forøvrig til rapportens enkelte punkt".

I tråd med Forbrukertilsynets gjeldende veileder for markedsføring av boliger skal all vesentlig informasjon om boligen fremheves i salgsoppgaven. Nedenfor gjengis derfor i stikkordsform de avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG2) eller 3 (TG3). Det presiseres likevel at hele salgsoppgaven inklusiv tilstandsrapporten, selgers egenerklæring og andre vedlegg må gjennomgås nøye. Dette fordi forhold som er beskrevet i salgsdokumentene ikke kan påberopes som mangler.

TG2 Avvik som kan kreve tiltak
* Taktekking
* Nedløp og beslag
* Snøfanger
* Veggkonstruksjon
* Takkonstruksjon/Loft
* Vinduer
* Balkongdører
* Utv. kjellerdør
* Balkonger, terrasser og rom under balkonger
* Innv. overflater
* Radon
* Pipe og ildsted
* Rom under terreng
* Innv. trapper
* Innv. dører
* Bad/vaskerom
* Bad
* Kjøkken
* Vannledninger
* Avløpsrør
* Varmtvannstank
* Drenering
* Utv. vann- og avløpsledninger

For øvrig nevnes/oppsummeres fra selgers egenerklæring:
2023: Montert LED-lys etc på kjøkken
2022: Nyere oppusset bad m/varmekabler
2022: Installert ny varmepumpe
2022: Montert frostfri utekran
2020: Sikringsskap m/automatsikringer samt kontrollert el-anlegg

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe. For øvrig elektrisk.

Energimerking

Denne bolig er energimerket. På en skala fra A til G, der A er best, har denne bolig oppnådd D
Kopi av energiattest kan fås ved henvendelse til megler.

Adkomst

For veibeskrivelse henvises det til vedlagte kart i salgsoppgaven. Det vil bli skiltet med EiendomsMegler 1-skilt ved fellesvisning.

Parkering

Garasje i rekke.

Boligselgerforsikring

Selgeren har kjøpt boligselgerforsikring fra Fremtind forsikring. Forsikringen dekker selgerens økonomiske ansvar hvis du oppdager feil eller mangler som omfattes av avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra kjøpers overtagelse av eiendommen og varer i fem år. I tillegg dekker forsikringen perioden mellom budaksept og overtagelse begrenset til 12 måneder. Forsikringsdekningen er begrenset til salgssum, maksimalt 14 millioner kroner. For kombinasjonseiendommer gjelder forsikringen kun for boligdelen. Se nettsidene til Sparebank 1 for mer informasjon om hva forsikringen dekker og hvilke begrensninger som gjelder.

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger. Vær vennlig å angi ønsket overtagelsesdato i vedlagte budskjema.

Ferdigattest / Brukstillatelse

Selv om eiendommen er omsøkt etter 1/1-98 foreligger det i henhold til opplysninger fra kommunen ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen. Kjøper overtar ansvar, risiko og konsekvenser knyttet til dette. Fra kommunen kan det komme reaksjoner overfor eier, ved f eks krav om riving, pålegg om bruksforbud eller krav om omsøking, ileggelse av overtredelsesgebyr mv. Uavhengig av reaksjonsform fra kommunen, blir dette kjøpers ansvar og risiko.

Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. Informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller interessenter. Budgiver må legitimere seg med kopi av legitimasjon og underskrift. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Megler skal sende skriftlig varsel om bud og budforhøyelser til budgiver, selger og interessenter. Aksept av bud skal sendes skriftlig til budgiver og selger. Budgiver kan benytte budskjema, elektronisk budgiving, skannet budskjema sendt på mail eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform, f.eks. App er i forbindelse med budgivningen. Konferer med megler.

Megler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes teknisk feil. Under budrunden kan akseptfristene kortes inn ved mottakelse av nye bud. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere og kjøper meddeles aksept innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud fremkommer til megler.

Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles av megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. ligger vedlagt i salgsoppgaven eller kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Adresse

Uenesveien 28D - 4405

Flekkefjord, Norge