Tonstad sentrum – Visning 5 Juni kl. 15:30! Lettstelt leilighet med to soverom i sentrum! Utsikt mot Sirdalsvannet | Hei

Ytregarden 1

639_1023964324.jpg

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

Soverom

Prisantydning

Solgt

Liker du denne boligen?

Kontakt megler i dag

Kort om eiendommen

Vi har for salg en flott leilighet midt i Tonstad sentrum med enkel adkomst via heis/ innvendig trapp. Leiligheten er fra 2012 og bærer lite preg av slitasje.

Inneholder praktisk entrè/ gang med garderobeskap og flislagt gulv med varmekabler. Romslig hovedsoverom med skyvedørsgarderobe. Flislagt bad/ wc med god størrelse og opplegg til vaskemaskin som medfølger salget. Pen kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer og åpen løsning fra kjøkken til stue. Utgang til overbygd veranda med utsikt mot Sirdalsvannet. Soverom 2 og bod/ teknisk rom.

Det medfølger bod og parkering i garasjekjeller. Fra kjeller er det heis opp til etasjeplan.
Leiligheten har en fin beliggenhet midt i sentrum. Her er gåavstand til alt av fasiliteter.

Velkommen til visning!

Beliggenhet

Leilighet med rolig og sentral beliggenhet. Leiligheten ligger i øverste etasje med flott utsikt mot Sirdalsvannet. Gode solforhold samt gåavstand til butikker, bakeri, offentlige kontorer, bensinstasjoner samt barnehage og skoler på flere trinn.

Adkomst

Leiligheten ligger i sentrum over bakeriet.

Omkostninger

2 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172 (Pantattest kjøper – lagt ut av megler)
585 (Tingl.gebyr pantedokument)
585 (Tingl.gebyr skjøte)
61 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 450 000))

74 292 (Omkostninger totalt)

2 524 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

Overtakelse

Overtakelse etter nærmere avtale med megler.

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.

Innhold

Gang, stue/ kjøkken, bad. Soverom 1, soverom 2 og bod/ teknisk rom.

Standard

Leiligheten holder en gjennomgående god standard. Lettstelt leilighet med heis i bygget og overbygd inngangsparti.

Gang: Malte takplater, mdf plater på vegger og parkett på gulv. Ytterst i gangen er flislagt med varmekabler. Her er også skyvedørsgarderobe.

Stue/ kjøkken: Malte takplater, mdf plater på vegger og parkett på gulv. Stue med åpen løsning til kjøkken. Kjøkken har integrerte hvitevarer både komfyr og oppvaskmaskin er lite brukt. Hvitevarer medfølger salget. Fra stua er utgang til veranda med utsikt mot Sirdalsvannet. Stua har vedovn og god plass til sitte- og spisegruppe.

Bad: Malte takplater, flis på vegger og flislagt gulv med varmekabler. Baderom innredet med dusj, wc og servant. Opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskin medfølger salget.

Soverom 1: Malte takplater, mdf plater på vegger og parkett på gulv. Romslig soverom med garderobe.

Soverom 2:Malte takplater, mdf plater på vegger og parkett på gulv.

Det medfølger også en innvendig bod/ teknisk rom samt en bod i parkeringskjeller.

Beskrivelse av tomt

Fellestomt som er asfaltert.

Diverse

Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Oppvarming

Vedovn og varmekabler i gulv på bad og i gang.

Byggemåte / Konstruksjon

Se vedlagte tilstandsrapport for teknisk beskrivelse av eiendommen.

Parkering

Medfølger parkering i parkeringskjeller samt gjesteparkering

Midlertidig brukstilatelse og ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen.

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Budgivning

Budgivning i forbrukerforhold
Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke Gi bud -knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.

Budgivning utenfor forbrukerforhold
Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke Gi bud -knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.

Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

Ansvarlig megler

Marita Lervik

Adresse

Ytregarden 1 - 4440

Tonstad, Norge