Toppleilighet med 30M2 privat sørvendt terrasse | Parkering i lukket anlegg | Ingen boplikt!

Anders Beers gate 10

419_988569887.jpg

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)

Soverom

Prisantydning

Solgt

Liker du denne boligen?

Kontakt megler i dag

Kort om eiendommen

Leiligheten ligger i 4. etasje i et større leilighetsbygg midt i sentrum blant sjarmerende hvit trehusbebyggelse.

Boligen fremstår i god stand og inneholder gang m/callinganlegg, stue/kjøkken, bad, 2 soverom, walk-in-closet og bod.
I tillegg har du egen sørvendt solrik privat terrasse med utsikt mot byens tak. P-plass i kjeller med heis til 3. etasje og utvendig trapp til leiligheten i 4. etasje.

Flekkefjord er første sørlandsby fra Vestlandet. Handlegata er kjent for sine koselige nisje-butikker, kafèer, bakeri og uterestauranter langs ved bryggekanten. Like over gata ligger historiske Grand Hotell med sin velrenomerte restaurant, Grand Gastro. Her finner du også ærverdige Hollenderbyen med sine pittoreske hvitmalte hus.

Her er du midt i bykjernen med handel, bryggesleng og uteliv!

Beliggenhet

Leiligheten ligger midt i sentrum av Flekkefjord med de fleste fasiliteter like ved. Skoler og barnehage i umiddelbar nærhet. Det finnes dagligvarebutikk i samme bygg.

Innhold

Boligen ligger i 4. etasje og inneholder følgende:
P – rom – 66 Kvm: Gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken og 2 soverom.
S – rom – 3 kvm: Bod/Walk-in-closet

I tillegg er det en bod i 3. etasje som tilhører denne leiligheten. Denne er ca. 4 kvm.

Totalt BRA er 73 kvm, hvorav P-rom er 66 kvm og S-rom er 7 kvm.

Tomt

Fra stua er det skyvedør ut til egen, stor terrasse hvor du har god plass til utemøbler. Her er det markise og utebelysning slik at du kan benytte uteplassen ut i de sene høstkvelder.

Byggemåte

Se vedlagt tilstandsrapport for byggemåte.

Standard

Iht. avholdt boligsalgsrapport, fremkommer følgende beskrivelse av eiendommen:
"Bygning ligger midt i sentrum av Flekkefjord med de fleste fasiliteter like ved.
Leiligheten ligger i 4. etasje av i kombinert bolig/næringsbygg. I tillegg til leiligheten er det en bod i 3. etg og parkering i lukket anlegg i parkeringsgarasje.
Leilighet har siden byggeår vært brukt som ferieleilighet og har derfor lite bruksslitasje og fremstår som i god stand.
Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene.
Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i byggeåret. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da denne boligen ble bygget, og det må derfor påregnes et avvik i forhold til dagens standard.
Det vises forøvrig til rapportens enkelte punkter".

I tråd med Forbrukertilsynets gjeldende veileder for markedsføring av boliger skal all vesentlig informasjon om boligen fremheves i salgsoppgaven. Nedenfor gjengis derfor i stikkordsform de avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG2) eller 3 (TG3). Det presiseres likevel at hele salgsoppgaven inklusiv tilstandsrapporten, selgers egenerklæring og andre vedlegg må gjennomgås nøye. Dette fordi forhold som er beskrevet i salgsdokumentene ikke kan påberopes som mangler.

TG2 AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK
Tekniske installasjoner > Ventilasjon > Manglende service på anlegget

TG2 AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK
Utvendig > Dører > Hoveddør har liten skade i nedre kant > Skyvedør har liten skade nedre kant av foring
Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom > Avvik i fallforhold
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom
Tekniske installasjoner > Varmtvannstank > Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert

**

Videre nevnes/oppsummeres:
* Terrasse m/utelys og markise
* Tidløs kjøkkeninnredning m/åpen løsning mot stue
* 2 soverom
* Bad/vaskerom m/dusjkabinett, wc og servant. Fliselagt gulv m/varmekabler
* Varmtvannsbereder på ca 200 liter
* Parkett på alle gulv med unntak av våtrom
* Sikringsskap m/automatsikringer. El-kontroll i 2019 utført av Rejlers
* Fast p-plass i kjeller
* Heis til 3. etasje og utvendig trapp til leiligheten i 4. etasje
* Callinganlegg m/fjernåpning av hoveddør på gatenivå

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Radonmåling

Det er ikke utført radonmåling og det er heller ikke krav til dette. Kjøper overtar eiendommen slik og er selv ansvarlig for å utføre eventuelle tiltak. For mer informasjon vedrørende radon se www.dsa.no.

Adkomst

For veibeskrivelse henvises det til vedlagte kart i salgsoppgaven. Det vil bli skiltet med EiendomsMegler 1-skilt ved fellesvisning.

Parkering

Denne boligen har en bruksrett til garasje i parkeringshus. El bil lader kan installeres. Ta kontakt med styret for nærmere opplysninger om dette.

Boligselgerforsikring

Selgeren har kjøpt boligselgerforsikring fra Fremtind forsikring. Forsikringen dekker selgerens økonomiske ansvar hvis du oppdager feil eller mangler som omfattes av avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra kjøpers overtagelse av eiendommen og varer i fem år. I tillegg dekker forsikringen perioden mellom budaksept og overtagelse begrenset til 12 måneder. Forsikringsdekningen er begrenset til salgssum, maksimalt 14 millioner kroner. For kombinasjonseiendommer gjelder forsikringen kun for boligdelen. Se nettsidene til Sparebank 1 for mer informasjon om hva forsikringen dekker og hvilke begrensninger som gjelder.

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger. Vær vennlig å angi ønsket overtagelsesdato i vedlagte budskjema.

Vedtekter

Interessenter forplikter seg til å gjøre seg kjent med vedtekter og eventuelle husordensregler. Kopi av disse foreligger hos megler.

Adgang til utleie

Det er kun en bruksenhet som selges. Ingen restriksjoner utover generelt krav om radonmåling ved utleie.

Ferdigattest / Brukstillatelse

Det er utstedt den og ferdigattest den 06.09.2006 . At slike tillatelser/ attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. Informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller interessenter. Budgiver må legitimere seg med kopi av legitimasjon og underskrift. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Megler skal sende skriftlig varsel om bud og budforhøyelser til budgiver, selger og interessenter. Aksept av bud skal sendes skriftlig til budgiver og selger. Budgiver kan benytte budskjema, elektronisk budgiving, skannet budskjema sendt på mail eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform, f.eks. App er i forbindelse med budgivningen. Konferer med megler.

Megler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes teknisk feil. Under budrunden kan akseptfristene kortes inn ved mottakelse av nye bud. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere og kjøper meddeles aksept innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud fremkommer til megler.

Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles av megler.

Vedlegg til salgsoppgaven

Videre i denne salgsoppgaven ligger vedlegg. Disse inneholder viktig informasjon om eiendommen og må gjennomgås før bud gis. Hele energiattesten kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til forretninger, kontor, servering, bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. ligger vedlagt i salgsoppgaven eller kan fås ved henvendelse til megler om disse finnes på eiendommen. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Adresse

Anders Beers gate 10 - 4400

Flekkefjord, Norge