Arkitektkontoret egðastrek søker flere medarbeidere

Er du vår nye medarbeider?

Vi er inne i en interessant utvikling med stor oppdragsmengde, og har behov for å utvide staben.

egðastrek AS er et arkitektkontor med 10 ansatte. Firmaet har hovedkontor i Flekkefjord, og avdelingskontorer i Egersund og Lyngdal.

Vi trenger å styrke bemanningen og søker etter:

• Arkitekt

Byggingeniør

Søkere bør ha byggfaglig erfaring, og må beherske digitale tegningsverktøy fra Autodesk som blant annet Revit og AutoCad.

For stillingen er det krav til at man har norskkunnskaper, og fortrinnsvis kjennskap til Plan- og bygningsloven/TEK 17.

Vi legger stor vekt på gode samarbeidsevner og godt humør. Du må kunne disponere egen bil i arbeidet.

Vi kan tilby:

• Lønn etter avtale

• God pensjons- og forsikringsordning

• Mulighet for å bli deleier

• Jobb i et kreativt og hyggelig miljø

Har du spørsmål om stillingen, kan du ta kontakt med daglig leder Marvin Birkeland på tlf. 913 40 412 eller e-post mb@egdastrek.no

Søknad med vedlegg sendes til: post@egdastrek.no

Om arbeidsgiver

Vi lar omgivelser, kultur, bærekraft og historie forme valgene som skaper stedene og arkitekturen. Dette gir grunnlaget for våre design, og når vi tegner starter alt med en strek.

Egdafylket

Vår jobb er å planlegge og utforme landskap, byggverk og større arealer. Ved å fusjonere ubeviste identitetsmarkører med praktiske og moderne løsninger, kan vi påvirke omgivelsene slik at de gir oss enda mer. Fra første strek skapes en praktisk hverdag, et behagelig uteområde, eller en god arbeidsplass.

Regionen vår er preget av kyst, fjell og dalstrøk, og dette er landskap som gjennom tusenvis av år har formet dem som bor og oppholder seg her. Derfor er det naturlig at naturen og kulturen også påvirker arkitekturen. Det opprinnelige Egdafylket tilsvarer hele dagens Agder, og vi har som formål å være det ledende arkitektkontoret i Lister- og Dalaneregionen, med nedslagsfelt i Agder og Rogaland.

Med de riktige menneskene på riktig sted, lar vi fortid møte fremtid slik at vi kan forme gode omgivelser til jobb, hjem, felleskap og rekreasjon.

Våre verdier

Alt begynner med en strek. Det nye, det tidløse, det bærekraftige og det vakre. Streken i horisonten når dagen bryter natten, streken på arket når et barn utrykker sin kreativitet for første gang, eller streken som skisserer ditt nye hjem. Gjennom arkitektur og design skal vi forvalte dine verdier. Gode byggverk og uteområder gir rom for å vokse, lære, jobbe, leke og leve. Vi finner inspirasjon i landskapet som omgir oss- og historien som ligger bak oss, for å designe fremtidens løsninger.

Vi bidrar med å utvikle regionen gjennom å utøve vår brede fagkompetanse på en bærekraftig og smart måte, og ved å støtte opp om lokale arrangementer, lag og foreninger.

Vi er egðastrek.

 

Om stillingen

Stillingstittel:

Bygningsingeniør

Antall stillinger:

2

Heltid/deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

Snarest