Børsemaker | Produktutvikler BROWNING NORGE

Vi søker deg som er faglig dyktig, analytisk og strukturert. Du er utlært børsemaker, har erfaring i faget og har interesse for forretningsområdet. Du trives med å løse problemer og har glede av å jobbe med videreutvikling av nye modeller for industriell produksjon. Stillingen er ved vårt hovedkontor på Moi.

Dine arbeidsoppgaver vil være å håndtere alle reklamasjoner og garantisaker som kommer fra vårt vidtrekkende forhandlernettverk. Du vil også utføre tilpasninger på nye produkter før salg, samt sammen med ledelse og salgsteam, jobbe med å videreutvikle eksisterende produkter for industriell produksjon hos våre leverandører. Arbeidet foregår på vårt velutstyrte verksted på Moi, men det vil også sporadisk foregå opplæring hos våre leverandører, hovedsaklig i Europa.

Jobben innebærer at du må kjenne hele vareutvalget svært godt. Du vil også være involvert i å drive opplæring av våre forhandlere, samt å bistå dem med å svare på tekniske spørsmål og teknisk rettledning pr. telefon eller digitalt.

Dine hovedverktøy vil være deg selv, håndverktøy og maskiner på børsemakerverkstedet, vareprøver, PC og telefon. Digitalt vil hovedverktøyet være vår ERP-løsning (Microsoft Dynamics NAV /Navision). Du vil også ha glede av Microsoft Office 365 og aktuelle tegneprogram.

Som person er du løsningsorientert og positiv, men også strukturert og ansvarsfull. Du har stor kunnskap/ interesse for våpen, jakt og skyting. Vi forventer også at du er fortrolig med PC som arbeidsverktøy.

Vi tilbyr faglig og personlig utvikling i en solid, men innovativ og spennende organisasjon med konkurransedyktige lønns og arbeidsvilkår.

Om arbeidsgiver

BW Norway er mor til Browning Norge, Winchester Norge og Nordskog og er således blant Norges fremste distributører i våpenbransjen.

Browning Norge er som partner til Browning International, enerepresentant for Browning, Miroku og Kite Optics i Norge.

Winchester Norge er som partner til Browning International enerepresentant for Winchester i Norge.

Nordskog opererer som tradisjonell distributør og er eneimportør av andre sterke og kjente varemerker innen våpen, ammunisjon, optikk og tilbehør.

BW Norway har et landsdekkende forhandlernettverk og således et stort marked. Selskapet har hovedkontor og lager på Moi (Lund kommune).

 

Om stillingen

Stillingstittel:

Produktansvarlig/Børsemaker

Antall stillinger:

1

Heltid/deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

Snarest