SELGER/KAM WINCHESTER NORGE

Vi søker deg som er entusiastisk og løsningsorientert. Du er selvgående, initiativrik og har interesse for forretningsområdet. Du trives med å reise, er kreativ og har gode formidlingsevner, men er også strukturert og målrettet. Stillingen har utgangspunk ved vårt hovedkontor på Moi.

Dine arbeidsoppgaver vil være å sammen med det øvrige salgsteamet, håndtere alt salg av produkter innen WINCHESTER NORGE sitt vareutvalg til våre eksisterende og nye forhandlere. Salget foregår på forhandlermesser (sesongordrer), ved fysisk besøk hos forhandlerne i vårt landsdekkende forhandlernettverk og gjennom ordremottak på telefon og email. Dette innebærer at du må kjenne hele vareutvalget svært godt. Du vil også være involvert i å skrive produktomtaler, sende ut nyhetsmailer og å arrangere produktfremmende aktiviteter både fra ditt kontor og i felt.

Dine hovedverktøy vil være deg selv, vareprøver, kataloger, laptop og telefon. Digitalt vil hovedverktøyet foruten telefon og email, være vår ERP-løsning (Microsoft Dynamics NAV /Navision). Du vil også ha glede av Microsoft Office 365 hvor PowerPoint og Excel er de viktigste komponentene.

Som person er du positiv og utadvendt, men også strukturert, ansvarsfull og forstår å forholde deg til tidsfrister. Du har interesse for forretningsvirksomhet og har stor kunnskap/ interesse for våpen, jakt og skyting. Vi forventer at du er fortrolig med PC som arbeidsverktøy.

Vi tilbyr faglig og personlig utvikling i en solid, men innovativ og spennende organisasjon med konkurransedyktige lønns og arbeidsvilkår.

Om arbeidsgiver

BW Norway er mor til Browning Norge, Winchester Norge og Nordskog og er således blant Norges fremste distributører i våpenbransjen.

Browning Norge er som partner til Browning International, enerepresentant for Browning, Miroku og Kite Optics i Norge.

Winchester Norge er som partner til Browning International enerepresentant for Winchester i Norge.

Nordskog opererer som tradisjonell distributør og er eneimportør av andre sterke og kjente varemerker innen våpen, ammunisjon, optikk og tilbehør.

BW Norway har et landsdekkende forhandlernettverk og således et stort marked. Selskapet har hovedkontor og lager på Moi (Lund kommune).

 

Om stillingen

Stillingstittel:

Selger B2B

Antall stillinger:

1

Heltid/deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

Snarest