Timelærer AOF Fagskolen – oppvekst

Vi søker timelærer innen oppvekst

AOF Fagskolen søker etter timelærere/faglærere for snarlig tiltredelse til vår fagskoleutdanning Barn med særskilte behov i Flekkefjord. Sentrale emner i utdanningen er atferds- og emosjonelle forstyrrelser, fysisk og psykisk funksjonsnedsettelse, lærevansker, migrasjonsrelaterte utfordringer og barn i risikosituasjoner.

Kvalifikasjoner:

  • Høyere utdanning innen pedagogikk, førskolelærer, lærer, terapeut eller lignende
  • Lang, relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet
  • Det er ønskelig med PPU, men ikke et krav
  • Det er ønskelig med undervisningserfaring, men ikke et krav
  • Gode digitale ferdigheter
  • Faglig engasjement og gode evner til å motivere studenter

Vi tilbyr:

  • Et godt arbeidsmiljø med motiverte studenter
  • Gode lønnsbetingelser

Undervisningen foregår på kveldstid en til to ganger i uken fra kl. 17.00-21.00, og undervisningen vil være fordelt på flere lærere. Stillingen lar seg dermed kombinere med annen jobb. 

Dersom du har engasjement for faget ditt og kan tenke deg å undervise voksne motiverte studenter, ønsker vi å høre fra deg. Du trenger ikke ha erfaring innen alle områdene som er nevnt ovenfor, og kan undervise i det du har kompetanse på. Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe.

Vi gjør oppmerksom på at AOF Vestlandet-Agder aldri ber om BankID informasjon i søknadsprosessen.

Om arbeidsgiver

AOF Vestlandet - Agder har i dag ca. 50 administrativt og faglig ansatte og ca. 500 lærere i ulike stillingsandeler. Vi har hovedkontor i Haugesund og avdelingskontorer i Bergen, Stavanger og Kristiansand. AOF Fagskolen er en underenhet av AOF Vestlandet - Agder og en av landets største ideelle/ private fagskoler. AOF Vestlandet – Agder driver en omfattende kurs- og utdanningsvirksomhet for voksne innen fagskole, videregående opplæring, kompetanse pluss, bedriftsinterne opplæringstiltak og andre kompetansehevende tiltak mot arbeidslivet. AOF Fagskolen tilbyr høyere yrkesfaglig utdanning og har fagområdeakkreditering innen helse- og oppvekstfag og økonomisk-administrative fag.


 

Om stillingen

Stillingstittel:

Antall stillinger:

5

Heltid/deltid:

Heltid

Søknadsfrist: