Vi trenger gode serviceingeniører

Er du en lidenskapelig tekniker på utkikk etter din neste utfordring? Andersen Mek Verksted AS, et veletablert og anerkjent selskap i mekanisk industri, søker nå dyktige Serviceingeniører/ Servicemekanikere for å styrke vårt team.

Om oss:
Andersen Mek Verksted AS er en ledende aktør innen vår bransje. Vi setter kvalitet, innovasjon og bærekraft i sentrum for alt vi gjør. Selskapet har en sterk kultur som oppmuntrer til kreativitet, læring og kontinuerlig forbedring. På den måten ligger alt til rette for å få til et perfekt samspill mellom mennesker, maskiner og prosesser. Og det er nettopp det som er vårt viktigste mål for å lykkes i være blant de aller beste i verden.

Rollens ansvar:
Som Serviceingeniør/ Servicemekaniker vil du jobbe med å vedlikeholde og reparere ulike typer maskiner på forskjellige anlegg. Dette innebærer planlegging av arbeidsoppgaver, feilsøking og reparasjon av maskiner samt dokumentasjon av utført arbeid. Du skal bistå i forbindelse med kurs og opplæring – både internt og eksternt, og bistå produksjonen i forbindelse med oppstart, igangkjøring og kvalitetssjekk av utstyr som leveres. Det blir telefonsupport mot kunder også utenom arbeidstid, og du vil være tilgjengelig for vaktordning. 

Dine Kvalifikasjoner:

  • Har relevant utdanning og erfaring som anleggsmekaniker, industrimekaniker eller elektriker.
  • Har hydraulikkerfaring
  • Fordel med erfaring fra anleggsvirksomhet
  • Er selvstendig og kan ta egne initiativ.
  • Har gode digitale og tekniske ferdigheter.
  • Er tålmodig med evnen til å løse problemer under press.
  • Har gode kommunikasjonsferdigheter både skriftlig og muntlig.

Arbeidsstedet vil variere basert på prosjektene du blir tildelt, så det er viktig at du er komfortabel med å reise i jobbsammenheng.

Hvorfor skal du søke?
Vi kan tilby et inspirerende arbeidsmiljø med dyktige kolleger hvor din innsats blir verdsatt. Vi gir våre ansatte god opplæring, konkurransedyktige betingelser samt muligheter for faglig utvikling og karrierevekst.

Hvis dette høres ut som stillingen for deg, ser vi frem til å høre fra deg! Vennligst send inn din CV og søknad via den oppgitte e-postadressen.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Om arbeidsgiver

AMV (Andersen Mek. Verksted AS) i Flekkefjord har hele verden som sitt marked. Når entreprenører trenger avanserte gruve- og tunnelmaskiner, står AMV for både utvikling, levering av ferdig produkt og oppfølging. Våre 220 ansatte legger hver arbeidsdag sin ære i at AMV også skal være verdensledende i morgen. www.amv-as.no

 

Om stillingen

Stillingstittel:

Serviceingeniører/ servicemekanikere

Antall stillinger:

2

Heltid/deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

01.10.2023