Vil du bli med å skape møbelbransjens beste kundeopplevelser?

Kan du identifisere deg med våre verdier; hjelpsom, proff og på? Da håper vi at du leser videre.

Skeidar er Norges største familieeide selskap innen møbler og interiør. Vi brenner for å hjelpe våre kunder med å skape et hjem å være glad i, og dette gjør vi gjennom å tilby et stort utvalg produkter innenfor tidsriktige stilarter med et bredt prisspekter som er tilpasset folk flest. At kundene våre opplever gode opplevelser er selve drivkraften i vår suksess, derfor søker vi etter deg som er engasjert, positiv og som brenner for å skape gode kundeopplevelser!

Hvordan vil arbeidshverdagen din se ut?

Hverdagen din vil bestå av å sørge for at våre kunder til enhver tid opplever å bli ivaretatt av oss på en serviceorientert og proff måte. Vi har etablerte salgsmål for varehuset og du vil være en viktig bidragsyter for vi når våre fastsatte mål. I tillegg skal du sørge for at konseptene våre er ivaretatt på en ryddig og oversiktlig måte i butikk.

Hva skal til for å lykkes hos oss?

En viktig forutsetning for å lykkes hos oss er at du som person er engasjert, hjelpsom og profesjonell. Har du i tillegg salgserfaring og en genuin interesse for møbler og interiør så er det et pluss. Du bør i tillegg trigges av å oppnå gode resultater og fleksibilitet. Om du kjenner deg igjen i egenskapene og kvalifikasjonene som er nevnt ovenfor bør du ha gode forutsetninger for å både trives og lykkes hos oss.

Hva kan vi tilby deg?

  • gode utviklingsmuligheter i en av Norges største møbelkjeder
  • god opplæring og veiledning av dyktige kolleger og ledere
  • et godt arbeidsmiljø med utpreget vinnerkultur
  • konkurransedyktige betingelser

Vi kan love en hektisk og morsom arbeidsdag med kunden i fokus! Er du den vi leter etter gleder vi oss til å motta søknaden din!

Om arbeidsgiver

 

Om stillingen

Stillingstittel:

Selger

Antall stillinger:

1

Heltid/deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

Snarest